Cum înțelegi că bărbatul este îndrăgostit în secret de tine? Acordă atenție acestor 4 semne și gesturi nonverbale.

Nu este atât de ușor de înțeles ce este în sufletul bărbaților, pentru că ei își ascund cu pricepere emoțiile. Încă din copilărie, multora li se spune că orice manifestare a sentimentelor este un semn de slăbiciune. De-a lungul anilor, bărbații doar își îmbunătățesc capacitatea de a maximiza reținerea. Cu toate acestea, uneori este posibil să înțelegi că este interesat de tine. Acordă atenție acestor semne și gesturi nonverbale.

Gesturile nonverbale

– bărbatul se bucură uitându-se la obiectul simpatiei sale și o va face cu orice ocazie. Dacă îi prinzi adesea privirea asupra ta, atunci este interesat. Apropo, poți face un experiment: când simți privirea lui, uită-te și tu și când vă întâlniți cu privirea, el cu siguranță se va întoarce.

– Pe chipul unui bărbat îndrăgostit vei citi jenă, confuzie și surprindere. În acest caz, există simpatie, dar se rușinează și nu se grăbește să o arate deschis, ci preferă să te privească pe furiș.

Zâmbetele frecvente ale unui bărbat îndrăgostit înseamnă că este bucuros de întâlnire. În sufletul lui zboară „fluturii” și îi este greu să ascundă acest lucru, deci vei vedea o expresie mulțumită și fericită pe chipul său. Sau zâmbetul ar putea să nu apară, ci, dimpotrivă, vei vedea o față serioasă, lipsită de emoții.

– De asemenea, el va încerca să arate demn de o femeie atât de frumoasă. Apoi, inconștient, i se va schimba postura: spatele și umerii i se vor îndrepta. Va lua o poziție maiestuoasă.

Cum se mai comportă un bărbat îndrăgostit?

1. Lucrează asupra sa. 

Pentru a impresiona femeia, fără a manifesta interes, el va începe să se schimbe. Acest lucru se aplică nu numai atenției sporite acordate aspectului. El va lucra activ la obiceiurile, manierele, vorbirea și comportamentul său. De asemenea, va dori să-și împărtășească succesele profesionale și nu de dragul de a se lăuda, ci pentru a face o impresie bună. Uneori, dorința de a fi pe placul femeii îi afectează cu succes toate aspectele vieții, deoarece se auto-îmbunătățește, iar aceasta este o cale directă către succes, inclusiv în carieră.

2. Este interesat de viața ta

Dacă bărbatul încearcă să afle cât mai multe informații despre tine și este gata să asculte chiar și bârfele feminine, acesta este un alt semn al sentimentelor ascunse. El va fi interesat de orice informație care poate fi folosită cu viclenie. De exemplu, va urmări serialul tău preferat sau va citi cartea ta preferată. Astfel, va încerca să se apropie, pentru că veți avea mai multe în comun.

3. Are încredere

De obicei, bărbații preferă să ascundă informațiile personale. Dar cu femeia pe care o plac ei devin mai vorbăreți. De asemenea, sunt dornici să o prezinte prietenilor și chiar rudelor.

4. Glumește

Bărbații încearcă să atragă atenția și să înveselească femeia cu ajutorul glumelor. Dacă vrei să râzi de orice glumă, chiar și cea care nu este prea amuzantă, atunci sentimentele pot fi reciproce. Atracția față de tine înseamnă să râdă de glumele tale. Deși mulți cred că majoritatea femeilor nu știu să glumească, un bărbat îndrăgostit îți va aprecia chiar și cea mai de neînțeles glumă.