Cu ajutorul acestor 6 fraze femeile manipulează abil bărbații.

Femeile sunt viclene, inteligente și foarte inventive. Sunt cele mai pricepute manipulatoare. În timp ce bărbatul crede că totul este în mâinile lui, femeia are deja un plan clar de acțiune în cap și îl va implementa cu succes. Adesea, pentru a obține ceea ce-și doresc, femeile nu trebuie să depună prea mult efort, este suficient să cunoască aceste fraze-capcană.

1. ”Crezi că am nevoie de banii tăi?”

Oh, câtă indignare și mânie emană femeia în acest moment. De fapt, ea crede că bărbatul investește puțin în ea și că este capabil să cheltuiască mai mult. După o astfel de tiradă furioasă și supărare bărbatul ar trebui să se simtă vinovat și, desigur, să-i cumpere un cadou.

2. ”Nu vreau nimic de la tine!”

Această expresie funcționează ca și prima. Bărbatul vede mânia și supărarea femeii. În mintea lui imediat apar gânduri de a-i cumpăra ceva pentru a-i face pe plac. Scopul principal – sunt acțiunile active ale bărbatului.

3. ”Mă iubești?”

Femeia pune întrebarea doar în acele cazuri în care deja este sigură că bărbatul nu are sentimente pentru ea. Ea știe totul, evaluând cuvintele și faptele lui. De cele mai multe ori o astfel de întrebare este pusă și de femeia care a făcut o greșeală și vrea urgent ceva de la bărbat.

4.”Pot să te întreb?”

Dacă conversația începe cu această întrebare, femeia deja știe totul și cel mai probabil, are nevoie de detalii sau de confirmarea informațiilor. În acest caz, nu are rost să te eschivezi și să inventezi un plan de acțiune. Este mai bine să-i spui totul. Desigur,  ea poate avea informații false, dar cu siguranță nu merită să verifici.

5. ”Ce m-aș face fără tine! Ești cel mai bun.”

Astfel de cuvinte de laudă și încurajare au drept scop să facă bărbatul să depună și mai mult efort. Bărbatul obține motivația dorită, îi place și vrea să simtă aceste emoții cât mai des. El va evita comportamentul distructiv și va merge exact pe drumul spre care îl împinge imperceptibil iubita sa.

6. ”Ești bărbat, hotărăște singur!”

În acest caz, decizia a fost luată de femeie cu mult timp în urmă. Cel mai important lucru pe care îl arată femeia – este că bărbatul e șeful. În acest caz, el primește motivație pentru acțiune și încearcă din toate puterile să-i justifice încrederea acordată. Aceste cuvinte ajută cuplurile să evite posibilele certuri sau dispute. De fapt, secretul este simplu. Femeia împinsese deja bărbatul la decizia dorită dinainte, iar cu această frază a pus punctul potrivit.

Bărbatul nu va descoperi niciodată manipularea feminină corectă și vicleană. Femeia știe cum să consolideze relația dacă este alături de un bărbat demn. Ea va fi alături de el și îl va ajuta să obțină succes.