Această trăsătură feminină este extrem de atractivă pentru bărbați.

Aspectul tău spectaculos poate cuceri o mulțime de bărbați. Dar sunt trăsături care îi fac să-și dorească mai mult. Este vorba despre una dintre calitățile personale ale femeii care îi inspiră să câștige dragostea femeii.  

Independența – este cea mai seducătoare trăsătură feminină. 

Acum câteva decenii, în societatea noastră un astfel de punct de vedere putea fi contestat. Dar lumea se schimbă și, odată cu ea, femeile.

Doamnele independente sunt încrezătoare și joacă după propriile reguli. Ele nu au nevoie de părerea cuiva pentru a ști cine sunt. De aceea, când vine vorba de relații, nu sunt pretențioase ca partenere, deoarece au propria viață. Ele știu când și ce să ofere în relație, dar în același timp nu sunt arogante și suficient de încrezătoare să trăiască singure.

„Independența feminină este atractivă pentru că astfel femeia are propriile gânduri și interese. O astfel de femeie este mult mai interesantă pentru mine.” – Mihai, 34 de ani.

„Pentru a fi independentă, femeia trebuie să aibă și alte trăsături bune. De exemplu, un echilibru de inteligență și încredere.” – Andrei, 40 de ani.

„Astfel de femei își fac propriul drum pe care îl urmează și alți oameni”. – Cristian, 43 de ani.

O femeie obsesivă este sinonimul lipsei de atractivitate.

Femeia care transmite că are nevoie disperată de bărbat este respingătoare. Dacă ea nu știe cum și nu poate trăi fără relații, acest lucru nu-i adaugă atractivitate. Femeia obsesivă poate fi în mod constant în așteptarea comunicării cu un potențial partener și de asemenea, poate fi mereu prost dispusă dacă nu are un bărbat alături. 

Acest comportament este neatractiv pentru bărbați. În opinia lor, femeile trebuie să fie capabile să trăiască singure pentru a se simți complete. Atunci când femeia se consideră defectuoasă doar pentru că nu are un partener, acest lucru îi scade șansele de a întâlni un bărbat demn.

Independenta – este o calitate, nu un joc. Bărbații apreciază această calitate, deoarece demonstrează că femeia este capabilă să aibă grijă de sine într-o relație.