8 subiecte pe care nu ar trebui să le discuți cu noul partener.

De obicei, psihologii ne recomandă să fim deschiși și onești în relații. Pe de altă parte, trecutul este o parte a vieții care nu are nimic de-a face cu omul cu care ai început o relație în prezent. Și nu trebuie să-i spui totul. Dar cu siguranță merită să taci despre aceste 8 lucruri, în special dacă nu ești întrebată.

1 Experiența intimă anterioară

De regulă, oamenii apropiați într-o anumită perioadă a relației lor află despre prezența sau absența experienței intime. Și acest lucru este normal. Dar să-i povestești în detalii despre relațiile din trecut este o idee proastă.

2 Atitudine disprețuitoare față de o persoană foarte apropiată.

Toți ne dorim ca noul om din viața noastră să găsească limbă comună cu cei apropiați. Este atât de plăcut când noul partener se împacă bine cu prietenii, părinții, rudele. Dar nu întotdeauna se întâmplă o astfel de conexiune.

Dacă simți emoții negative față de o persoană sau alta, ar fi mai bine să le ascunzi sau cel puțin să nu le arăți în mod explicit. Dacă nu ești mulțumită de mama alesului tău, ține această opinie pentru tine.

3 Îndoieli cu privire la relația actuală

Au viitor doar acele relații în care oamenii discută despre problemele apărute și sunt dispuși să le rezolve împreună. Desigur, uneori emoțiile pot prelua controlul asupra ta, dar trebuie să înveți să te abții. Dacă afirmi în mod constant că te îndoiești de relația ta – cel mai probabil așa va fi. Lasă emoțiile să se potolească.

4 Antipatie pentru anumite trăsături de caracter

Toți oamenii în procesul de comunicare se influențează reciproc. Este foarte posibil să motivezi bărbatul să-ți dea flori mai des sau să facă ceva plăcut pentru tine. Dar nu vei reuși să-i schimbi trăsăturile de caracter, de aceea este mai bine să nu vorbești negativ despre ele. Dacă îți plac băieții deschiși, nu-i cere iubitului tău tăcut să fie sufletul petrecerii. Fie caută-ți unul vorbăreț, fie acceptă-l așa cum este. Și nu face astfel de comentarii.

5. Sentimente față de un prieten

Nici în glumă să nu deschizi un astfel de subiect. Interesul pentru alți bărbați nu-i va provoca bucurie partenerului tău. Un astfel de subiect este tabu, cu excepția cazului în care, desigur, obișnuiți să glumiți reciproc pe astfel de subiecte.

6. Compararea partenerilor sexuali.

Un alt subiect tabu – să-ți compari actualul partener cu foștii. Nu contează pe cine ai avut înainte – un gigant al s*xului sau un ratat intim. Partenerul tău nu trebuie să știe despre asta.

7 Cumpărăturile feminine

Dacă ai banii tăi, este decizia ta pe ce îi cheltuiești. Puțin probabil bărbatul va înțelege de ce ți-ai cumpărat cizme de câteva mii de dolari, aceasta este doar decizia ta.

8 Comparație cu foștii din punct de vedere al aspectului fizic.

Oricât de frumos ar fi fostul tău iubit, nu încerca să-l compari cu actualul. Chiar și în glumă, aspectul este un subiect prost de conversație. În cele din urmă acum ești cu el, iar relația cu fostul a eșuat, chiar dacă era frumos. La ce folosește aspectul lui?

Chiar și într-o relație apropiată și de încredere, există subiecte pe care ar fi mai bine să nu le discuți.