6 lucruri pe care le face bărbatul atunci când întâlnește femeia cu care vrea să se căsătorească.

Atunci când întâlnește femeia potrivită, bărbatul începe să se comporte într-un anumit fel. Și după aceste semne, poți determina cât de serioase sunt intențiile lui.

1 Dispare frica de angajamente. 

Bărbaților le este frică de căsătorie până în momentul în care își întâlnesc iubirea. Frica de relații și angajamente dispare. Dimpotrivă, apare teama că femeia va pleca dintr-un oarecare motiv. Acesta este cel mai important semn că bărbatul este cu adevărat îndrăgostit.

2 Renunță la încercările de a schimba caracterul partenerei. 

De îndată ce femeia devine cu adevărat importantă pentru bărbat, el renunță la încercările de a o schimba, de a o reface. Când bărbatul este îndrăgostit, totul i se pare minunat. Dacă vrea ceva, el va încerca să-și motiveze iubita, dar nu va insista niciodată pe opinia sa.

3 Nu se concentrează asupra defectelor.

Dacă bărbatul își prețuiește relația, el vede totul într-o lumină roz. Nu se oprește asupra dezavantajelor, ci încearcă să se concentreze doar asupra avantajelor. Conflictele nu sunt în interesul lui, iar concesiile nu sunt percepute ca o înfrângere. Relația pentru el este mai importantă decât toate dificultățile și problemele.

4 Dorința de a-și arăta iubita

Acesta este cel mai simplu mod de a afla dacă ești importantă pentru bărbat. Un bărbat îndrăgostit care vrea sincer să-și construiască un viitor cu tine, nu te va ascunde niciodată de prieteni și familie. Dimpotrivă, dorința de a te arăta devine o necesitate. Un bărbat iubitor este mândru de alegerea sa și nu o ascunde.

5 Discuții despre viitor 

Un alt semn important care trebuie luat în considerare sunt discuțiile despre viitorul comun. Bărbatul care nu percepe căsătoria ca pe o cușcă sau închisoare nu se teme să discute despre viitor cu femeia care l-a inspirat să ia această decizie.

6 Dovada dragostei

Un punct destul de vag, dar foarte important. Un bărbat iubitor va găsi cumva o modalitate de a-și demonstra sentimentele. De obicei, nu se limitează doar la complimente. Flori, dulciuri și alte lucruri plăcute – sunt micile gesturi de atenție pe care un bărbat iubitor le va face cu siguranță pentru femeia lui.

În orice caz, trebuie să fii mereu atentă nu la cuvinte, ci la fapte!