6 moduri sigure de a vă salva relația, dacă ați încercat deja totul.

În perioada restricțiilor cauzate de virusul periculos, multe cupluri și-au testat relația. Nu toți au suportat ​​și au decis să divorțeze. Poate că la ei deja se apropia o criză în relație, iar spațiul închis a exacerbat situația. Poate că, oamenii cândva iubitori nu fost capabili să păstreze intriga și s-au plictisit.

6 moduri sigure de a vă salva relația, dacă ați încercat deja totul.

1. Oferă-i partenerului/partenerei timp personal.

Nu este nevoie să-i ceri să se implice constant în interesele, treburile tale. Fiecare dintre noi are nevoie de timp pentru a comunica cu prietenii, rudele, pentru a rezolva problemele cotidiene, negocierile de muncă sau pentru a se pregăti pentru o afacere importantă. Dacă omul drag este ocupat cu ceva, nu trebuie să-l distragi. În acest moment, trebuie să ai grijă de tine, să te odihnești etc.

2. Hobby-urile

Rareori bărbații și femeile au aceeași pasiune sau hobby. Asta nu înseamnă că hobby-ul altuia este o pierdere de timp. Dacă activitatea respectivă îl ajută să se relaxeze, să se concentreze sau să câștige recunoaștere într-un alt domeniu – acest lucru trebuie respectat.

3. Opinia personală

Mulți parteneri așteaptă o coincidență completă de opinii. Dar fiecare are propria percepție asupra lumii, propria mentalitate, cultură, educație. Să nu-ți exprimi opinia provoacă tensiune nervoasă și poate duce la scandal. De aceea oamenii sunt interesanți unii pentru alții, pentru că abordează situațiile diferit.

4. Slăbește controlul

Apelurile și mesajele constante pentru a afla unde, cu cine și ce face partenerul, sunt deranjante. Ele obligă omul să evite răspunsul și să mintă. Poate că există domenii ale vieții pe care partenerul vrea să le lase doar pentru el. La urma urmei, el nu este proprietatea cuiva. Dacă dorește, îți va povesti detaliile.

5. Respectă dorințele partenerului

Adesea, doi oameni care trăiesc împreună au bioritmuri diferite. Cineva este activ dimineața, iar cineva seara. Nu trebuie să-l forțezi să aspire și să spele vasele împreună cu tine sau să se trezească devreme pentru a alerga. Poți lăsa o parte din treburile casnice pentru partener, când are dorința și puterea să le facă. Ar putea să nu aibă chef, să fie bolnav sau chiar să fie obosit de rutină.

6. Spațiul închis

Activitățile limitate de petrecere a timpului liber sărăcesc relațiile, pentru că sfera de interese este restrânsă, iar atenția este concentrată asupra lucrurilor mici. Dacă înainte scotea gunoiul cel care ieșea primul din casă, iar câinele îl plimba cel care începea ziua de lucru mai târziu, atunci odată cu schimbarea modului obișnuit de viață, încep disputele. Este important să nu vă certați, să stabiliți un program clar al treburilor casnice și cine este responsabil de ele.

Da, nu este ușor să rămâneți calmi într-o situație necunoscută. Dar nimeni nu a spus că relațiile dintre oameni se dezvoltă întotdeauna ușor. Chiar și cele mai iubitoare cupluri au crize, dar este important să găsiți cuvintele potrivite pentru a vă exprima cerințele.