5 expresii care pot distruge sentimentele bărbatului. Evită să le rostești.

Adesea femeile vorbesc prea mult, fără să se gândească la consecințe. Expresiile din această listă nu numai că irită bărbații, ei nici nu le înțeleg. Astfel de cuvinte sunt capabile să-i respingă chiar și pe cei mai iubitori bărbați. Nu ar trebui să le spui la emoții, altfel vei regreta amarnic. Aceste cuvinte categorice pot distruge relațiile.

1. ”Nu te iubesc / nu te-am iubit”

Dacă într-adevăr nu-l mai iubești sau ai realizat că nu l-ai iubit, poți și ar trebui să vorbești despre asta. Dar numai în cazul în care ai decis să te desparți de acest bărbat, altfel de ce ar avea nevoie de această informație? Cel mai des, aceste cuvinte sunt rostite la nervi, când chiar vrei să rănești, dar nu-ți vine nimic în minte. Bărbatul reacționează destul de brusc la aceste cuvinte și puțin probabil te va ierta.

2. ”Nu mă satisfaci, nu-mi provoci dorință.”

Problemele intime trebuie tratate cu delicatețe. Astfel de afirmații vor cauza dezamăgirea bărbatului și el nu va uita de ele. Iar viața intimă cu siguranță nu se va îmbunătăți.

3. ”Știu ca ai alta/altele.”

Dacă ai un motiv de suspiciune atunci trebuie să vorbești deschis o dată și pentru totdeauna. Iar dacă încerci să faci presiune în acest fel, să provoci partenerul, efectul va fi negativ. Nu există nimic mai rău pentru bărbat decât scuzele constante.

4. ”Îmi acorzi prea puțină atenție.”

Este puțin probabil ca această expresie să răcească imediat sentimentele bărbatului, dar cu siguranță îl va pune într-o stupoare. Nu trebuie să dai vina pe el, ci să-i spui în mod specific ce îți lipsește. Frazele generale goale doar provoacă neînțelegeri și disconfort.

5. ”Am nevoie de libertate.”

O altă expresie de neînțeles și greu de explicat pentru bărbați. Dacă vrei libertate – du-te, nu ești în lesă. Pe de altă parte, trebuie să-i explici ce îți lipsește de fapt și de ce ai nevoie de libertate.