4 trucuri masculine de care femeile au obosit și nu le mai acordă atenție.

Promisiunea de a-i oferi femeii steaua de pe cer a fost relevantă acum câteva secole. Desigur, în fiecare femeie trăiește o fetiță care vrea să creadă în basme, dar în vremurile noastre ies în evidență faptele reale, nu poveștile romantice.

Între timp, există bărbați care folosesc și în continuare acele tactici de seducție, rostesc cuvinte frumoase, dar multe femei pur și simplu nu le mai acordă atenție.

1. Cuvinte că îl interesează doar o relație serioasă.  

Dacă bărbatul încă de la început îți spune că mizează doar pe o relație puternică și de durată, că nu este interesat de altceva, atunci ar trebui să te gândești. Aceasta poate fi o manipulare ascunsă, să treceți imediat la intimitate, la urma urmei, totul este serios.

Cineva face cererea în căsătorie deja la a doua întâlnire. Există și povești fericite în acest caz, dar sunt foarte puține. Astfel de cuvinte vizează faptul că majoritatea femeilor sunt interesate de familie, acesta este scopul lor.

2. Promisiunea că te va sprijini chiar și după despărțire.

Povestea voastră abia a început, iar bărbatul îți spune că este gata să te susțină după despărțire? Totul este foarte ciudat și cu siguranță nu ar trebui să-l crezi. Multe femei știu din experiența personală că și după divorț, trebuie să forțeze bărbatul prin instanță să plătească întreținerea pentru copii.

Este mai bine să nu crezi orbește poveștile despre sprijinul moral și material. El doar încearcă să fie cel mai bun în ochii tăi „nu ca toți ceilalți”.

3. Cuvinte că ești cea mai bună femeie din viața lui.

În acest caz, ar fi bine să clarifici de la început cu câte femei ești comparată. O astfel de frază arată că bărbatul nu este prea inteligent, pentru că nimeni nu va vorbi despre fostele partenere și nu va căuta în memorie cine este mai bună. Astfel de afirmații pot trăda un manipulator care, pe termen lung, se va transforma într-un abuzator sau într-un copil care are nevoie de o mamă, nu de o parteneră de viață.

4. Cuvinte de dragoste după despărțire.

Bărbații pot manipula cu ușurință femeile. În primul rând, spunându-ți că despărțirea a fost necesară pentru binele tău, după câteva zile despre cât de rău îi pare s-a întâmplat așa, că regretă și îi este dor, mai ales în serile ploioase de toamnă, când nu are cine să-i gătească cina.

În acest caz totul depinde de tine. Îl poți accepta, dar fii pregătită pentru faptul că astfel de plecări-sosiri pot continua pe tot parcursul vieții. Ele pot fi legate de probleme sau chiar de cererile tale. Este important să-ți amintești că „mi-e dor de tine”,  sau „am nevoie de tine” nu înseamnă sigur că bărbatul a procesat greșelile din relație și este gata să facă o schimbare calitativă.

Cuvintele – cât de ușoare, frumoase și melodice sunt, dar sunt goale, în ele nu există nicio bază. Poți să spui ceva și să faci altceva. Ascultă ceea ce spune bărbatul, dar evaluează acțiunile lui și atunci vei avea o imagine completă.