3 criterii de evaluare a bărbatului la începutul relației, care nu garantează o viață de familie fericită în viitor.

Fiecare femeie știe clar cum ar trebui să arate viitorul ei soț. Sau, mai degrabă, ce calități ar trebui să aibă. Există o anumită etapă de cunoaștere, în timpul căreia doamna trebuie să afle dacă alesul corespunde listei dorite. La urma urmei, fericirea în căsătorie depinde de asta.

3 mituri comune despre testarea fiabilității unui bărbat.

1. Cadourile

Din timpuri străvechi femeia își caută un partener de încredere și grijuliu. Pentru că el va fi cel care o va întreține în timpul sarcinii, apoi în timpul concediului de maternitate, când este vulnerabilă și lipsită de apărare.

Astfel s-a născut primul mit conform căruia bărbatul care este generos, își va asuma cu bucurie toate obligațiile. Mamele își sfătuiesc insistent fiicele să acorde atenție costului și numărului de cadouri. În caz contrar, iubitul nu merită atenție.

Dar nimeni nu tine cont de faptul că nu toți au aceleași posibilități de a cumpara cadouri. Astăzi bărbatul poate avea bani, iar mâine – nu se știe. Mulți bărbați sunt generoși doar în perioada îndrăgostirii. Iar când sentimentele se mai potolesc, brusc dispare și dorința de a-și răsfăța iubitele.

2. Capacitatea de a plăti

Există un alt mit conform căruia bărbatul este obligat să plătească pentru femeie peste tot. Astfel se manifestă fiabilitatea sa. Și cu cât bărbatul se desparte mai ușor de economiile sale, cu atât mai bine pentru femeie. Dar oare acesta este un indicator al fiabilității?

Bunăstarea – este cel mai imprevizibil lucru. Toată lumea, fără excepție, este supusă riscurilor financiare. Nici propria afacere nu înseamnă nimic. Ținând cont de metodele moderne de creditare, toate proprietățile pot fi gajate sau cumpărate pe credit. Deci, chiar și cea mai vicleană femeie puțin probabil va ghici adevărata stare a lucrurilor.

3. ”Ai promis – îndeplinește!”

Atunci când bărbatul curtează femeia și este euforic, poate face multe promisiuni. Cu cât mai dulce este discursul său și cu cât planurile sunt mai mărețe, cu atât sunt mai atractive pentru femeie.

Dar ce amară este dezamăgirea când promisiunile de dinainte de nuntă nu se îndeplinesc. Psihologii recomandă femeilor să nu-și facă iluzii la această etapă. Pentru că este firesc ca omul să-și schimbe planurile, viziunile asupra lumii, opiniile. Bărbatul se maturizează, vede lucrurile altfel sau dimpotrivă, începe să prețuiască ceva mai mult.

Este în regulă să-ți schimbi obiectivele și prioritățile. Este o prostie să nu te schimbi. Un bărbat matur care încă visează ca un tânăr naiv, arată ciudat.

Cum să faci alegerea corectă?

Nimeni nu este asigurat de greșeli. Omul nu poate garanta că sentimentele sale vor rămâne neschimbate. Nu poate promite că va putea oferi întotdeauna un venit stabil. Există prea multe componente și necunoscute pentru a construi o imagine ideală a viitoarei vieți de familie.

Bărbatul își poate pierde capacitatea de a munci, întreprinderea sa poate falimenta, în cele din urmă, poate înceta să iubească. Poate că va exista o perioadă în care va avea nevoie de îngrijire, iar femeia, de asemenea, va trebui să-și asume responsabilități.

Singura garanție a alegerii corecte pot fi sentimentele sincere. Oamenii care se iubesc vor găsi întotdeauna puterea de a depăși adversitățile, își vor construi un mod de viață împreună și vor crește copii. Doar o abordare echilibrată și rațională a alegerii partenerului, viitorului soț va scuti femeia de dezamăgiri în viitor.