7 adevăruri despre bărbați pe care femeile le uită, oricât de evidente ar fi.

Bărbații și femeile sunt diferiți. Chiar dacă trăiesc împreună ani de zile, ei au probleme de relaționare și înțelegere. 

Femeile, desigur, știu ce-și doresc bărbații într-o relație, dar continuă să facă aceleași greșeli, ceea ce duce la conflicte și neînțelegeri. 

Așadar, iată 7 adevăruri despre bărbați pe care femeile adesea le uită, oricât de evidente ar fi:

1. Bărbații au nevoie de spațiu.

Toți avem nevoie de spațiu, dar bărbații au nevoie de el mai mult decât femeile.

Așadar, dacă bărbatul tău îți spune că are nevoie de mai mult spațiu pentru a-și face treaba, atunci nu-l împiedica și nu face din asta o problemă. Pentru bărbați această dorință este firească, altfel se sufocă și se îndepărtează de femeie. 

2. Nu aștepta să acționeze întotdeauna primul.

Nu orice bărbat, chiar dacă îi place cu adevărat o femeie, are curajul să facă primul pas. Când vine vorba de întâlniri, bărbații se tem și sunt nervoși nu mai puțin decât femeile.

De aceea, încearcă să faci cel puțin jumătate din drum până la prima întâlnire romantică. În plus, bărbații prețuiesc inițiativa și femeile încrezătoare. 

3. Bărbații urăsc drama.

Bărbații sunt creaturi simple care vor să trăiască ușor, fără prea mult stres și bătăi de cap. Da, ei pot tolera o situație dramatică, dar dacă crizele devin permanente, atunci pot rupe o astfel de relație, chiar dacă își iubesc foarte mult partenera. 

4. Dacă vrea să te înșele, cu siguranță o va face.

Poți încerca să fii cu el 24/7, să-i controlezi fiecare mișcare, dar dacă vrea să te înșele, nimic nu-l va opri. Dacă intenționezi să construiești o relație puternică, iar bărbatul este infidel din fire, atunci nu ai de ales decât să-l părăsești. Pentru că este evident că omul de lângă tine nu este cel de care ai nevoie.

5. Nu considera că ești într-o relație, dacă nu ai discutat cu el despre asta. 

El crede că întâlnirile voastre sunt întâmplătoare, dar tu nu ai nicio îndoială că ești într-o relație serioasă deja de 5 luni. Nu presupune că ești într-o relație dacă toate acțiunile lui sugerează altceva. 

Dacă nu-ți place comportamentul lui, atunci cel mai rezonabil ar fi să vorbești deschis despre viitorul vostru comun, ceea ce îți va permite să determini exact starea relației.

6. Nu ești capabilă să-l schimbi.

S-ar putea să ți se pară că ai puterea să-l schimbi în timp, dar nu este deloc așa. Nu ești în măsură să schimbi un bărbat. Se poate schimba doar dacă vrea, dacă el însuși ia o astfel de decizie. Și fie să-l accepți așa cum este, fie mergi mai departe fără el. Orice altceva va fi nedrept pentru ambii. 

7. Bărbații vor să-ți cunoști valoarea.

Bărbații tratează femeile care nu se respectă în același mod – fără respect. Femeile care își cunosc valoarea sunt mai norocoase cu bărbații, pentru că știu exact ce își doresc.