5 tipuri de femei cu care bărbații evită să construiască relații.

Samantha Rodman este un psiholog care studiază relația dintre bărbați și femei de foarte mulți ani. După cercetările realizate ea a identificat condiționat 10 tipuri de femei cu care bărbații adesea se întâlnesc înainte de a-și găsi femeia „potrivită”. 

Există 5 tipuri de femei cu care bărbații evită să construiască relații. Iată de ce:

1.”Fetița tatei”

Astfel de fete își pun tatăl în fruntea tuturor, părerea lui este singura adevărată și corectă. Pentru un alt bărbat nu mai există loc în viața unei astfel de femei. Ea obișnuiește să-i ceară ajutor tatălui și sfatul din orice motiv, chiar și atunci când are un bărbat alături. Puțini pot rezista acestui tip de competiție; mulți aleg să plece.

2. Femeia petrecăreață

O astfel de femeie preferă să se distreze în fiecare seară. Ea știe perfect unde și cu cine ar fi mai bine să petreacă timpul. Seara e la club, la o petrecere, la karaoke, la o pizzerie, se simte bine doar acolo. Acasă este plictisitor și trist, ea nu va face asta, nici măcar de dragul bărbatului.

3. Studenta veșnică

Te poți întâlni o astfel de fată, însă întâlnirile vor avea loc între vizitele la bibliotecă. În viața ei studiul este pe primul loc. Ea trebuie să se pregătească, să studieze noul subiect etc. Astfel de fete se gândesc exclusiv la studii, viața personală va fi după, dacă îi va mai rămâne timp.

4. Femeia geloasă

Gelozia ușoară într-o relație este chiar picantă, dar totul ar trebui să fie cu moderație. Femeia care verifică fiecare pas al partenerului, îi limitează comunicarea și exprimă imediat plângeri, devine sufocantă și enervantă. Scenele de gelozie nu pot fi drăguțe dacă se întâmplă de 3 ori pe zi și fără să existe vreun motiv pentru asta. Este imposibil să trăiești cu o femeie geloasă și bărbații aleg să plece.

5. Femeia bârfitoare. 

Bărbaților le este greu să fie în preajma unor astfel de fete. Ele știu totul despre toți și transmit informația bărbatului lor. Apoi încearcă să discute despre cele mai picante momente, dar foarte puțini sunt interesați de asta. Evenimentele din viața altor oameni nu ar trebui să devină centrul atenției, dar multe femei nu înțeleg acest lucru. Bărbații adesea pleacă de lângă astfel de femei.