5 sfaturi practice care te vor ajuta să trezești interesul bărbatului pe care îl placi.

Nu este întotdeauna ușor să cucerești bărbatul pe care îl placi, dar nu este nici imposibil dacă urmezi recomandările corecte. Însă trebuie să înțelegi că acestea sunt doar recomandări care cresc interesul bărbaților, provoacă îndrăgostirea. Nu-ți fie teamă de banalități și naivitate, oamenii rareori se îndrăgostesc la prima întâlnire, însă treptat acest sentiment apare tot mai des. Și femeia poate face nu numai să apară, ci și să se dezvolte. Psihologii sugerează folosirea acestor tehnici femeilor care își doresc să trezească interesul bărbatului, să fie luxoase și încrezătoare.

1 Oglindirea partenerului.

La începutul unei relații, la prima întâlnire, este foarte important să faci impresia corectă. Apoi, când te va cunoaște mai bine, îi vei putea câștiga atenția și simpatia altfel. Prima întâlnire contează foarte mult pentru dezvoltarea ulterioară a relației. De aceea, este mai bine să te prezinți din partea optimă. Încearcă să prinzi valul bărbatului de care ești interesată și să-l oglindești. Acestea pot fi fraze, gesturi, mișcări. Dar ai grijă, nu trebuie să o faci prea evident, altfel vei strica imediat impresia.    

2 Numele este foarte important.

Pentru a fi pe placul unei persoane, trebuie să-i memorezi numele și să-l folosești cât mai des posibil. Concentrează-te pe bărbat, prinde momentul și rostește-i numele cu voce tare. Nu este nimic mai plăcut decât să-ți auzi numele. Acest lucru vă va apropia, mai ales dacă adaugi comunicării un zâmbet dulce. Numele ar trebui să fie pronunțat clar, dar foarte tandru. Un truc simplu, care funcționează perfect. 

3. Puțină viclenie

La începutul unei relații nu trebuie să-ți arăți emoțiile negative, altfel vei strica totul. Renunță la cereri și nemulțumire, activează modul vicleniei. Înjurăturile și supărarea puțin probabil vor cuceri inima unui bărbat. Poți ascunde negativitatea sub masca veseliei. De exemplu, bărbatul se întâlnește cu prietenii când voiai să petreceți timpul împreună? Spune-i că ieși cu prietenele atunci când el așteaptă întâlnirea cu tine. Acest lucru îl va învăța să-și respecte promisiunile, iar tu nu vei fi în rolul de scorpie sau stăpână. 

4 Puțină informație nu strică

Nu ascunde informații despre tine, de fapt, trebuie să vorbești despre tine cu plăcere, dar cu moderație. Și cel mai bun mod de a transmite informațiile este cu ajutorul altor surse, dacă este posibil. La prima întâlnire, vei afla dacă a fost interesat de ea și cât de mult. 

5 Nu-ți ascunde sinele adevărat

Bărbatul evaluează femeia nu numai după aspect, deși acesta este important. Pentru a se îndrăgosti, nu este suficientă doar imaginea; bărbatul are nevoie și de conținut. De aceea, îl poți cuceri cu frumusețea doar la început. Iar apoi este important să-i arăți cât ești de interesantă și profundă. Aspectul impecabil și conținutul bogat – este ceea ce poate atrage cu adevărat bărbatul și îl poate face să se îndrăgostească cu adevărat. Nu trebuie să exagerezi, să fii pretențioasă sau prea jucăușă. Pentru a interesa bărbatul, trebuie să fii atentă și interesată cu adevărat de el.