Cum să-ți dai seama că bărbatul nu te iubește, ci se preface: 4 semne.

Dragostea – este un sentiment rar pe care femeile adesea încearcă să-l vadă acolo unde nu există. Dacă uneori te întrebi: ”Oare partenerul meu mă iubește?”, dacă ai îndoieli cu privire la acest lucru, privește-l mai atent. Există semne care te vor ajuta să te asiguri că el se preface.

1. Contradicția cuvintelor și limbajului corpului

Privește-l atent când îți mărturisește sentimentele sale tandre. Dacă zâmbește, atunci care este sinceritatea zâmbetului său? Experții sugerează evaluarea sincerității după ochi, mai precis, după ridurile din jurul lor. Când omul zâmbește din inimă – acestea sunt prezente. Când omul se preface doar că este fericit, ridurile nu se formează. 

Există un alt semn referitor la limbajul corpului – o persoană îndrăgostită oglindește obiectul iubirii sale. Când există chimie între bărbat și femeie, există și o oglindire a gesturilor, posturii, mișcărilor și altor semne non-verbale. Acordă atenție modului în care se mișcă și se comportă în timp ce vorbiți. Aveți același limbaj al gesturilor sau nu, un ritm diferit sau similar de vorbire? Toate acestea îți pot spune clar dacă este interesat sincer de tine. 

De asemenea, este important contactul vizual – trebuie să fie prezent. Un bărbat îndrăgostit se uită adesea la buze, încearcă să fie alături, își întoarce picioarele în direcția ta.  

2. Nu ești pe lista sa de priorități.

Este evident că un bărbat îndrăgostit pune pe primul loc obiectul iubirii sale. El este atras să-și apere și să-și protejeze iubita. Dacă te simți rău, ești bolnavă, s-a întâmplat ceva, un bărbat iubitor va fi primul care te va ajuta. Te-ai certat cu cineva? Un bărbat iubitor te va sprijini, fără ezitare.  

3. Nu ești pe primul loc în lista oamenilor importanți. 

Acest lucru este evident, dar multe femei îl trec cu vederea – un bărbat îndrăgostit își pune iubita pe primul loc. Ea este prioritatea lui, iar dacă nu este așa, atunci nici nu are rost să-i urmărești gesturile și privirea. Pentru el sunt mai importanți prietenii, mama, munca – indiferent ce spune. Vezi cu cine încearcă să-și petreacă timpul – cu tine sau nu, trage concluzii din rezultat. 

4. Flirtul cu alte femei 

Din păcate, dacă te întâlnești cu un bărbat care flirtează în continuare cu altele, atunci nu te ia în serios. O persoană care investește în relație nu va face niciodată asta. 

Fii atentă la bărbatul tău și trage concluziile corecte!