5 acțiuni în comportamentul unei femei sărace care resping bărbații.

Bărbații nu consideră sărăcia sau problemele financiare ale femeii/fetei ca fiind ceva teribil, inacceptabil, respingător. Ei vor interacționa cu o astfel de femeie și chiar vor construi o relație cu ea dacă este o persoană interesantă. Și chiar vor fi dispuși să o ajute financiar dacă are nevoie.

Dar asta nu înseamnă că vor trece cu vederea defectele femeii sărace. Totul ține de manierele ei.

5 acțiuni în comportamentul unei femei sărace care resping bărbații.

1. Se plânge mereu de viața grea.

Da, lipsa banilor nu-ți ușurează viața, ci o complică. Însă, în loc să încerce să corecteze situația, femeia săracă se plânge de soartă și spune cât de nedreaptă este cu ea. Bărbații nu iubesc să comunice cu astfel de femei, pentru că emană negativitate.

2. Răspunde inadecvat la cadourile bărbatului. 

Femeia poate cădea în una din cele două extreme. Ea fie va pretinde că este o persoană timidă, spunându-i că nu merită să cheltuiască atât de mult. Fie va țipa de încântare, spunându-i bărbatului că este obligat să o răsfețe mai des. Niciuna din aceste două extreme nu atrag bărbații.

3. Ea invidiază oamenii bogați

O fată săracă va invidia oamenii bogați și va demonstra adesea acest lucru. Ea va reacționa negativ la succesul lor, îi va bârfi și uneori îi va critica.

Un bărbat, mai ales dacă a reușit să obțină ceva în viață, nu va putea purta un dialog pe această temă. El va prefera să se distanțeze de femeie pentru a nu-i asculta jignirile, care, de altfel, se referă și la el dacă este bogat.

4. Ea se preface

Uneori, femeia se simte inconfortabil din cauza situației sale financiare. În acest caz, ea va încerca să ascundă acest fapt, va pretinde că situația ei nu este atât de tristă. Ea se va îmbrăca strălucitor, va vorbi mult despre bogăție și siguranță financiară. Dar un ochi bărbătesc atent va vedea acest lucru, el va înțelege că femeia se preface și nu este sinceră. Însă onestitatea este calitatea pe care fiecare bărbat visează să o vadă în aleasa sa.

5. Ea este obsesivă.

O femeie săracă va încerca să-și corecteze situația financiară cu ajutorul bărbatului. Pentru ea orice domn va fi o salvare, așa că se va agăța de el. Pentru a nu rata un bărbat înstărit, femeia îi va suna și îi va aminti mereu de ea. O astfel de obsesie la un moment dat va îndepărta bărbatul. Astfel femeia va obține efectul opus, nu cel pe care și l-a dorit.

Aceste trăsături ale femeii sărace nu sunt pe placul bărbaților. Ceea ce înseamnă că ea ar trebui să lucreze asupra ei și să le elimine. În acest caz, lipsa banilor cu siguranță nu va fi o piedică în construirea relațiilor.