4 tipuri de bărbați-escroci care îți vor aduce în viață doar probleme și dezamăgire.

Filmele despre bărbații escroci li se par femeilor un basm. Consideră că lor nu li se va întâmpla niciodată. Din păcate, chiar și femeile inteligente, cu experiență cad în capcana acestor bărbați. Pentru a preveni acest lucru, studiază care sunt cei mai cunoscuți escroci și cum să le opui rezistentă.   

1. Escrocul casnic 

Acest tip de bărbat tânjește după grijă și după cineva care să-i rezolve problemele. El nu va aștepta cadouri, doar să se întindă liniștit pe canapea și să nu muncească. Dacă muncești tu și aduci bani în casă, vei fi cea mai bună pentru el. 

2. Victima

Acest tip este mai greu de diagnosticat la începutul unei relații. Bărbatul are ghinion în toate, nenorocirile îl invadează una după alta. Femeia se implică în rezolvarea acestor probleme, îi oferă ajutor și rămâne prinsă în capcană. Foarte curând, victima va dormi pe canapeaua ei și va continua să se plângă de viață și de angajatorii răi. La această etapă este mult mai dificil să scapi de victima circumstanțelor.

3. Gigolo

Un tip deschis de escroc care nu-și ascunde scopul – de a schimba intimitatea pe bani. Și nu el va fi cel care plătește, ci tu. Este ușor de recunoscut, pentru că de cele mai multe ori acordă atenție femeilor bogate în vârstă. Astfel de escroci arată destul de impresionant și datorită acestui fapt își găsesc ușor femei care îi patronează.  

4. Escrocul sentimental

Cel mai periculos tip, care știe să-și ascundă adevăratele sentimente, te curtează frumos, te cucerește cu insistență. Femeile cred în dragoste, în ciuda diferenței statutului social. După căsătorie, situația poate evolua diferit, dar până când escrocul nu-și va primi banii, se va ține de soție. 

Cum recunoști un escroc și să nu cazi în capcana lui? 

Majoritatea bărbaților care trăiesc din contul femeilor au grijă de sine. Ei se îmbracă bine, arată frumos, sunt în formă, cu manichiura îngrijită, coafura perfectă. Femeile ar trebui să se întrebe dacă bărbatul lucrează atât de mult, atunci cum reușește să se îngrijească zilnic la salon? 

Bărbatul care încearcă să prindă în capcană o femeie, este întotdeauna prea politicos. Manierele lui sunt atât de impecabile încât pare că în fața ta este un prinț. Femeile își pierd capul când sunt cucerite cu ajutorul manierelor.

Un astfel de bărbat te va întreba despre familie, profesie, venit. Într-un fel sau altul, va încerca să evidențieze ultimul punct cât mai clar. Va vorbi și despre problemele sale financiare. După simpatie urmează mila – și tu ești prinsă în capcană. 

Cel mai mare interes pentru escroci sunt femeile salvatoare. Acestora le place să încălzească, să adăpostească și să-și împartă proprietățile. Și sunt foarte, foarte multe astfel de doamne, pentru că sacrificiul în numele iubirii la noi este considerat o virtute. 

Sarcina acestui bărbat este să iasă mereu în prim-plan, se gândește doar la sine. Dacă rețelele tale sociale explodează de atenție, este și asta suspect. Apropo, informațiile de pe internet sunt un teren fertil pentru escroci. Acolo ei găsesc punctele slabe, interesele femeilor și le folosesc pentru a le câștiga încrederea. 

Nu-ți pierde capul, chiar dacă iubirea ți se pare unică. Amintește-ți că un bărbat adevărat nu are nevoie de banii tăi.