”Dacă pleci, pleacă!” – 8 porunci neprețuite pe care merită să le înveți pe de rost.

8 porunci nepretuite. Învață aceste reguli pe de rost.

I. Dacă te hotărăști să pleci, pleacă. Și când pleci, nu privi înapoi.

II. Nu-ți impune nimănui societatea. Ar trebui să fii mereu al naibii de mică. Creează-ți valoarea creând un deficit de tine. În tragedia „Tiberius” există o frază: „Briller par son absence” (”Strălucește cu absența ta”). După părerea mea, este genial!

III. Secretele tale nu sunt pentru toată lumea. Vorbește mai puțin despre planurile tale. Și, în general, nu te deschide niciodată prea mult. Prea multă sinceritate este o prostie. Lucrurile personale ar trebui să-ți aparțină numai ție. În rest – doar ceea ce consideri tu că este necesar să arăți.

IV. Învață să trasezi limite. Ține minte, tu ești cauza și tu ești efectul. Există ceva ce nu ar trebui să permiți în legătură cu tine, în niciun caz. Să te umilești și să permiți să fii umilită; să fii de acord dacă nu vrei; să ierți trădarea, găsind scuze acțiunilor tale; să ceri; să cerșești dragoste; să permiți să te jignească, provocându-ți durere – spune ferm ”Nu”.

V. Ceea ce cred alții despre tine nu ar trebui să te preocupe – conștientizarea valorii personale, iubirea de sine, dorințele proprii și confortul tău psihologic – sunt pe primul loc. Orice altceva nu este preocuparea ta.

VI. Nu-ți interzice nimic. Puterea dorințelor tale este nelimitată. Imaginează-ți viața pe care o dorești. Gândește-te la ce ai făcut pentru a obține acest lucru. Fiecare pas și acțiune fie te apropie de ea, fie te îndepărtează. Totul ar trebui să aibă sens.

VII. Programează-te pentru noroc. Gândurile cu care te îndrepți spre scopul tău vor arăta calitatea naturii tale. Când dedici timp gândurilor colorate în culori luminoase, în tine se revarsă energie pozitivă, fericire, armonie și bucurie; în tonuri sumbre – atragi negativitatea în viață. Îți construiești propriul viitor. Tu ești soarta. Umple-te de pozitivism și vei vedea câte lucruri uimitoare vor începe să se întâmple.

VIII. Fii capabilă să eliberezi. Fii suficient de puternică pentru a-i ierta pe cei care te-au rănit. Asta nu înseamnă că ai uitat ce ți-au făcut. Ci mai degrabă că nu te mai deranjează. Lecția este învățată, concluziile sunt trase. Ești liberă și poți merge înainte, îndepărtându-te de ei și de toată mizeria pe care o poartă în sine.

Dacă te iubești și te respecți, ești atotputernică. Un cocktail din mândrie, înțelepciune, capacitatea de a te bucura de viață și de tine însăți care îmbată într-un mod special, adăugând gust fiecărei zile. Și dacă încă nu ai încercat acest gust dulce, atunci este timpul să schimbi totul.