TEST: alege 1 dintre cele 3 simboluri africane și află ce schimbări vor avea loc în destinul tău.

Psihoterapeuții folosesc adesea testele simbolice și vizuale pentru a diagnostica stările de personalitate a clienților lor. Fiecare semn pe care îl folosesc simbolizează o latură  sau alta a stării psiho-emoționale și, din moment ce oamenii își modelează singuri realitatea, alegerea lor în astfel de teste face posibilă prezicerea viitorului.

Vrăjitorii africani folosesc aceste 3 simboluri de vânt pentru a ghici, dar noi te invităm să afli semnificația lor.

Vrei să știi ce schimbări vor avea loc în destinul tău în viitorul apropiat? Atunci alege 1 din cele 3 simboluri africane, „conectându-ți” intuiția.

Simbolul african 1 – Sprijin și protecție

În viitorul apropiat puțin probabil te vei confrunta cu schimbări semnificative (ceea ce este bine pentru cei care sunt fericiți și nu sunt pregătiți pentru o schimbare), dar ceea ce se va întâmpla cu siguranță este că vei dobândi mai multă încredere. Tinzi să câștigi încredere și calm. Continuă să faci asta și Universul te va auzi.

Opțiuni posibile:

– În mediul tău va apărea o persoană de încredere, care va prelua șefia l asupra ta. Te vei simți protejat(ă) datorită acestui om.

– Vei deveni o persoană mai încrezătoare, vei câștiga sau îți vei consolida nucleul interior, îți vei tempera caracterul.

Simbolul african 2 – Armonie

În prezent te confrunți cu un dezechilibru energetic. Îți lipsește armonia în viață. Dar, totul se poate schimba dacă devii conștient(ă) de nevoile și dorințele tale adevărate.

Pune-ți întrebarea: „Ce îmi doresc cu adevărat de la viață?” Psihologia modernă ne învață că ar trebui să facem doar ceea ce ne dorim cu adevărat. Atunci când te înțelegi, îți direcționezi energia în direcția potrivită și nu o mai irosești pe lucruri și activități care nu merită.

Rezultat alternativ: Poate că îți lipsește odihna, de aceea nu poți simți armonia. În acest caz, trebuie să-ți distragi atenția de la muncă și să o îndrepți spre tine.

Simbolul african 3 – Elementul de nou. 

Sufletul tău tinde spre schimbare. Este posibil să nu fii conștient(ă) de acest lucru, dar subconștientul tău îți sugerează că este timpul să te reîncarci. În curând te vei confrunta cu schimbări. Este greu de spus cum vor fi, pozitive sau negative, depinde de circumstanțe. În orice caz, trebuie să fii pregătit(ă) pentru faptul că foarte curând va trebui să schimbi ceva în viața ta. Opțiuni posibile:

– Schimbarea locului de trai.

– O călătorie neplanificată.

– Schimbarea locului de muncă.

– Schimbarea mediului.

– Încasarea/pierderea unei sume mari de bani etc.