Acest TEST va determina trăsătura ta principală de caracter. Doar selectează o imagine.

Astăzi ți-am pregătit un test interesant. Siluetele feminine prezentate în imagine îți vor determina trăsătura principală de caracter. Pentru a afla cum te văd ceilalți, privește imaginea. Ce coafură ți se pare mai frumoasă?

Dacă ai ales:

Silueta 1

Caracteristica ta principală este spontaneitatea. Întotdeauna acționezi, dar rareori te gândești la consecințe. Spui ceea ce îți vine în minte – acesta este motto-ul tău. Nu ai intenția să jignești pe cineva, dar ești obișnuit să trăiești în felul tău. Nu permiți nimănui să-ți spună ce să faci, dar în același timp, ești prietenos cu ceilalți și mereu dispus să-i ajuți.

Silueta 2

Ești adeptul tradițiilor clasice. Îți place calmul și bucuriile simple de familie. Deși știi să te mulțumești cu puțin, ai propriile ambiții. Știi cum să-ți atingi obiectivele. În plus, testul sugerează că nu-ți impui părerea celor din jur, ci mergi pe drumul tău.

Silueta 3

Această alegere indică faptul că acționezi întotdeauna cu îndrăzneală. Nu-ți poți imagina că ai putea manifesta slăbiciune de caracter, însă uneori curajul tău se mărginește cu imprudența. Părerea altora nu înseamnă nimic pentru tine, dacă ți-ai planificat ceva. Dacă ți-ai stabilit un obiectiv, îl atingi întotdeauna.

Silueta 4

Ai tendința să urmezi stilul și să cumperi lucruri rafinate. Testul determină că vrei să trăiești frumos, dar asta nu spune că ești o persoană superficială. Doar îți place să te înconjori cu lucruri de calitate. Cu toate acestea, ești capabil să rezolvi probleme complexe și să faci aproape orice muncă. Simțul gustului nu te împiedică să înveți meserii dificile.

Silueta 5

Se pare că ai înțeles această lume și acum trăiești în armonie cu ea. Este aproape imposibil să te dezechilibrezi. Preferi să eviți certurile, dar poți fi sensibil dacă te rănește cineva. Orice s-ar întâmpla, nu vei face scandal, doar vei analiza ceea ce se întâmplă. În compania ta toată lumea se simte ușor, în largul său.

Silueta 6

Apreciezi onestitatea oamenilor. Poți ierta multe, dar nu și minciuna. Orice s-ar întâmpla, prietenii se pot baza pe tine pentru faptul că vei spune întotdeauna adevărul. În schimb, le ceri aceeași sinceritate. Cel care te-a înșelat cel puțin o dată, nu-ți va mai putea câștiga încrederea.