De ce înșală bărbații? Adevărul dur despre amantele bărbaților căsătoriți.

Ascult cu atenție argumentele celor care au comis adulterul… Pe de o parte, este munca mea, dar pe de altă parte, vreau să aflu ce au bărbații căsătoriți în minte. Ce vor să găsească, ce nu li se potrivește… De ce fac asta? Iată la ce concluzii am ajuns.

1. Nu întotdeauna soția este schimbată cu o femeie mai bună sau mai frumoasă. Unii bărbați nu sunt atât de stricți în alegerea amantei. Un bărbat de 30 de ani sau chiar de 25 de ani este dispus să zboare pe aripile pasiunii la o femeie cu 20 de ani mai mare decât el. Nici pretențiile față de aspectul amantei nu sunt prea mari. Se acceptă doamne de orice dimensiune, cu condiția respectării confidențialității.

Există bărbați care, după căsătorie, își doresc orice femeie, de orice vârstă, înălțime și greutate. Orice femeie, cu excepția uneia – propria soție.

Și orice încercare a soției de a diversifica ceva nu va aduce rezultate – pentru că el are nevoie de un corp nou.

2. Există o altă categorie de bărbați care sunt foarte preocupați de aspectul femeii. Ei au ajuns la un anumit nivel în carieră și sunt gata să renunțe la bani pentru s*x cu o femeie de o anumită vârstă, înălțime, greutate, grad de îngrijire. De regulă, acești bărbați trec prin criza vârstei mijlocii și, cu această nouă femeie, ei încearcă să se protejeze de bătrânețe și de problemele legate de vârstă. Iar personalitatea acestei femei nu prea contează.

Bărbatul și-a insuflat că este prestigios să ai o amantă înaltă și slabă de 16 ani. Orice altceva i se pare un compromis.

3. Există bărbați care se schimbă dramatic odată cu nașterea copilului. Și femeia care a devenit mama copilului său se transformă instantaneu într-o creatură tristă asexuată. Și nu fizic, schimbarea are loc numai în ochii lui. Iar acest corp, în care ea depune atât de mult efort, nu-l va mai impresiona niciodată. Ei bine, până când el nu va merge la un psihanalist.

4. Există și bărbați care înainte de a se căsători, au decis că au nevoie de o amantă. În opinia lor, amanta confirmă statutul bărbatului Alfa.

5. Există bărbați foarte religioși, care merg cu soția lor în pelerinaje, țin postul … și totuși înșală. Pentru că…. tentația este mare.

În cele din urmă, am ajuns la o concluzie dezamăgitoare. Nu contează personalitatea și aspectul amantei. Dar cel mai trist este că, nu contează nici personalitatea și corpul soției.