10 motive să te bucuri când cineva te tratează nedrept, te judecă sau te calomniază.

Nu te indispune dacă ești tratat nedrept, atacat sau calomniat… Ai motive de bucurie. Iată de ce…

1. Atunci când ești atacat cu negativitate și agresivitate nemotivată – înseamnă că faci ceva corect și necesar în viață. Iar oamenilor invidioși nu le place. Ei pun stăpânire pe oamenii slabi din punct de vedere energetic și acționează prin ei. Deci, bucură-te. Ești pe drumul cel bun.

2. Dacă ești bârfit și calomniat – înseamnă că cei care o fac îți iau karma asupra lor. Tu te curăți, iar calomniatorii iau totul asupra lor.

3. Atunci când omul neagă ceva, condamnă pe cineva sau spune despre sine cât este de bun – viața neapărat îi creează și lui astfel de situații. De aceea, dacă ești condamnat și criticat tot timpul, bucură-te. În curând vei vedea invidiosul exact în aceeași situație. Așa funcționează această lege. Atotștiutorii întotdeauna provoacă Viața să-i verifice. Și până acum niciunul dintre ei nu a trecut examenul cu brio.

4. Dacă atacurile asupra ta nu încetinesc și nu te poți apăra – bucură-te. Nu împiedica oamenii să-și arate adevărata față. Nu toți în jur sunt atât de proști. Cei deștepți își vor da seama care este adevărul, iar proștilor nu merită să le acorzi atenție.

5. Există o lege a compensației. Dacă ai pierdut ceva, înseamnă că ți se va dărui ceva. Dacă cineva îți face rău – bucură-te. Vei fi recompensat. Cu cât lucrurile sunt mai urâte, cu atât cadourile sunt mai valoroase.

6. În tot ce se întâmplă există un sens. Poate fi o lecție, un test, o plată pentru acțiunile tale greșite, o plată în avans pentru viitoarea fericire. Și cu cât treci mai vrednic prin asta, cu atât viața ta este mai bună. Conștientizarea și înțelegerea întotdeauna îți vor aduce beneficii. Deci, bucură-te.

7. Dacă oamenii vorbesc despre tine tot timpul și nu te pot lăsa în pace – bucură-te. Ești un idol. Chiar și cu prefixul „anti”. Nu contează. Cineva, de dragul tău, a renunțat la unele bucurii, și-a  sacrificat timpul personal. Cu tine începe și se termină ziua cuiva. Deții gândurile cuiva. Este un lucru grozav.

8. Viața este construită armonios, logic, rațional și înțelept. Chiar dacă acum nu vezi anumite piese ale puzzle-ului și nu înțelegi de ce se întâmplă acest lucru – nu este teribil Dacă ești tratat nedrept, calomniat sau rănit – relaxează-te și ai încrederea în înțelepciunea primordială a Vieții. Într-o zi, ghemul se va descâlci și totul se va aranja.

9. Dacă cineva își aruncă furia asupra ta – nu te supăra. Cunoști senzația când înghiți ceva foarte acru? Te doare și te arde înăuntru? Așa se simt răufăcătorii tăi, plini cu această otravă. Deci, indiferent de modul în care ți-ar face rău, ei se rănesc mai mult. Fii milostiv. Amintește-ți că ei se simt mai prost decât tine.

10. Tot ce emanăm – se întoarce la noi. Într-o formă sau alta. Datoriile neacoperite tind să acumuleze dobânzi. Totul întotdeauna se întoarce: dorințele, blestemele, acțiunile, cuvintele. Totul. Prin urmare, dacă cineva te jignește – nu-i răspunde.

Un mare înțelept a spus: „Modul în care te tratează oamenii – este karma lor. Iar modul în care reacționezi – este a ta.” Prin urmare, nu acumula dobânzi la împrumut.