Iată ce face femeia înainte de a rupe relația, iar bărbatul nu observă acest detaliu.

Urmărind cuplurile care s-au despărțit la inițiativa femeii, am observat un detaliu interesant pe care bărbații aproape niciodată nu-l observă.

Înainte de a rupe relația, femeia adesea face o ultimă încercare. Investește putere și energie maximă în ea. Și dacă acest ultim efort nu duce la schimbări, dar se confruntă tot mai des cu indiferența și ingratitudinea partenerului, atunci ea întrerupe comunicarea.

O cunoștință de-a mea, de exemplu, a trăit aproximativ șase luni cu iubitul ei, de la care aștepta cererea în căsătorie. Însă el inventa mereu scuze: „Acum nu este momentul potrivit.” „Trebuie să mă gândesc” etc.

Într-o zi ea a fost deosebit de afectuoasă cu el. A pregătit o cină romantică cu bucatele sale preferate. S-a a aranjat, s-a machiat, și-a îmbrăcat rochia nouă elegantă care îi sublinia în special fragilitatea.

Bărbatul a fost încântat de cină, fiind sigur că femeia s-a îndrăgostit până peste cap de el și problema căsătoriei poate fi amânată la nesfârșit. Dar a doua zi și-a primit lucrurile și un mesaj despre despărțire.

De fapt, sunt multe povești de acest gen. Dar toate au un lucru în comun. În cultura noastră femeia are sarcina să păstreze relația în orice mod posibil. Însă dacă bărbatul, la rândul său, nu vrea să mențină un echilibru și doar consumă fără să ofere ceva în schimb, atunci mai devreme sau mai târziu femeia simte că eforturile ei sunt în zadar. Și cu cât efortul este mai mare, cu atât pare mai amară ingratitudinea și cu atât probabilitatea despărțirii este mai mare. Iar bărbatul în acest moment este extrem de relaxat, gândindu-se că totul este în regulă …

Deci, domnilor, rețineți. Dacă în relație au existat probleme și brusc femeia voastră tace și este foarte sârguincioasă, s-ar putea să nu fi capitulat în fața cerințelor voastre. Aceasta este o mișcare înainte de despărțire. Răspundeți-i cu un pas simetric, dacă nu vă doriți să o pierdeți.