8 motive pentru care femeile înșală: veți fi surprinși.

Încă din copilărie femeile sunt învățate: să fie „fetițe bune”, „să se comporte ca o lady”, „să zâmbească și să aibă răbdare”.

În secolul 21 femeile pot fi dure, pot spune NU, își pot exprime opinia, pot conduce o afacere și se pot bucura de intimitatea fizică. Femeile au devenit mai insistente, iau decizii și acționează în conformitate cu nevoile, dorințele și aspirațiile lor. Ele negociază, încheie tranzacții, își deschid propriile afaceri și adesea bărbații nu pot ține pasul cu ele.

Unora le plac aceste schimbări, în timp ce alții, se simt intimidați. Fără îndoială, această schimbare a avut un impact major și asupra relațiilor dintre bărbați și femei.

Da, femeile s-au schimbat în ultimii ani, este adevărat. Dar ele încă mai investesc emoții în relația lor. Vor să se simtă necesare, dorite și irezistibile. Și dacă înșală, o fac pentru pentru că au aceste 8 motive:

1. Lipsa atenției și intimității. 

Femeile au nevoie de tandrețe, intimitate fizică, atenție și grijă emoțională. Dacă nu primesc toate astea de la soțul sau iubitul lor, este doar o chestiune de timp până când își vor îndrepta privirea către altcineva.

Femeile care sunt lipsite de atenție, complimente și compasiune, de obicei, încep aventuri amoroase emoționale în afara relației.

2. Răzbunarea

Când bărbatul te înșală, te doare și îți este foarte greu să ierți. Corpul, mintea, inima și sufletul îți sunt călcate în picioare. Firește, toate acestea nu trec neobservate: starea de spirit, comportamentul și atitudinea femeii se schimbă.

Atunci când sunt înșelate, unele femei simt că dacă se răzbună ,atunci  durerea va dispărea. Vor să-și facă partenerul să simtă ceea prin ce au trecut ele. Și încep relații extraconjugale. Plătesc trădarea cu trădare.

3. Insatisfacția intimă. 

Nemulțumirea pe plan intim mai devreme sau mai târziu îi provoacă femeii gândul că satisfacția fizică și emoțională poate fi ușor de obținut cu o altă persoană.

4. Schimbările aspectului.

După mărirea sânilor, implantarea feselor sau pierderea în greutate, încrederea în sine a femeii crește semnificativ. Bineînțeles, că și atenția bărbaților este o tentație suplimentară. Ai nevoie de mult autocontrol pentru a refuza o ofertă „imposibil de refuzat”.

Odată ce femeia își dă seama că alți bărbați o doresc, poate apărea sentimentul de euforie.

Cu toate acestea, fii atentă, acționează cu înțelepciune și fă o listă a avantajelor și dezavantajelor infidelității: ce obții și ce pierzi.

5. Independența financiară

Atunci când ești dependentă financiar de soțul sau iubitul tău, gândul de a pune capăt unei relații pare terifiant. Teama de singurătate și instabilitate financiară este ceea ce te reține.

Acum, că femeile își câștigă singure banii, se bucură de munca lor și o fac bine, nu mai are rost  să stea într-o relație nefericită.

6. Stima de sine scăzută

Când nu te iubești și nu te prețuiești, îl poți proiecta nesiguranța asupra persoanei cu care ai o relație, crezând că nici ea nu te iubește și nu te apreciază.

Chiar dacă soțul/iubitul te iubește, vei înșela în continuare, pentru că nu crezi și nu accepți iubirea necondiționată.

7. Sentimentul că ești subestimată

Femeia depune efort în relație, își exprimă dragostea și aprecierea față de partenerul ei. Dar ce se întâmplă dacă bărbatul este nerecunoscător și nu-i spune niciodată: „Mulțumesc, dragă” și „Te iubesc”?

Fiecare dintre noi are o limită a răbdării și, odată atinsă, femeia poate spune că s-a săturat. Ceea ce înseamnă că va trata bărbatul în același mod în care o face el.

8. Plictiseala

Rutina ucide pasiunea, relațiile și dragostea. Doi oameni sunt împreună și în același timp, separat. Nu au subiecte de discuție, nu se întreabă reciproc nimic și nu-și împărtășesc nimic. În acest caz, femeia se simte detașată emoțional de partenerul său.

Și vine o zi când ea se gândește serios că atenția colegului de lucru ar putea fi acceptată sau chiar își imaginează o relație extraconjugală cu el.