Opinia unui bărbat: „Femeile îi iubesc pe cei care le tratează cu indiferență.”

Cum se face că un bărbat încearcă să bată la inima unei femei câteva luni, îi oferă cadouri, organizează întâlniri romantice, iar ea se urcă în mașina altuia chiar în fața lui și pleacă?

În opinia mea discuțiile despre curtare, insistență, dorința de a fi pe placul ei și orice altceva nu sunt decât o ficțiune. De ce? Pentru că…

Femeile aleg bărbații care le tratează cu indiferență.

Dacă vei întreba femeia ce ar trebui să aibă un bărbat ca să fie atrasă de el? Ea îți va răspunde că trebuie să aibă succes, grijă de ea, să fie insistent și decisiv. Dar ce se întâmplă când un astfel de bărbat apare în viața ei?

Femeia spune că, de fapt, bărbatul este bun, dar nu este atrasă de el. Și acest lucru este absolut firesc, deoarece femeile îi iubesc pe cei care sunt indiferenți față de ele. 

De ce bărbatul decide să cucerească o anumită femeie? Pentru că ea este indiferentă față de el. În situația în care femeia ar fi disponibilă, el nu va manifesta deloc inițiativă și, dacă o va face, atunci nu este vorba de curtare.

Ea deja este disponibilă. În această situație, femeia nu are nici putere, nici dorință să-l părăsească.

Până când femeia iubește un bărbat?

Dragostea femeii crește și nu se estompează până când află totul despre bărbat sau el se îndrăgostește de ea.

Atunci când bărbatul este foarte preocupat să fie pe placul femeii, el deja este îndrăgostit de ea, ceea ce înseamnă că a pierdut jumătate din probabilitatea de a obține succes.

Când bărbatul ajunge în mod miraculos cu această femeie la întâlnire, el încearcă să-și facă publicitate. Îi spune totul despre sine, îi arată cât de minunat este și că doar cu el trebuie să construiască o relație.

Bărbatul poate fi multilateral dezvoltat, dar într-un anumit moment dintr-o carte voluminoasă fascinantă, se transformă într-o broșură gratuită, care este distribuită la fiecare stație de metrou sau centru comercial. 

Ei bine, da, uneori femeile iau aceste broșuri, dar le aruncă rapid, pentru că nu găsesc în ele nimic interesant care să le capteze atenția.

Acum, fiecare bărbat să-și amintească o situație în care nu prea era atras de o anumită femeie. În această poveste interesul femeii era maxim, iar bărbatul nu se grăbea să se dezvăluie în fața ei, deoarece nu vedea prea mult sens în asta.

Atunci când femeia se îndoiește dacă merită să continue comunicarea cu bărbatul, ea încearcă să-i spună despre sine cât mai puține informații, nu-i răspunde mult timp la mesaje și anulează întâlnirile.

În acest moment, bărbatul dezvoltă pentru ea afecțiune, care, de fapt, ar trebui să i se dezvolte femeii, dacă el nu ar fi fost pentru ea doar o „broșură șifonată”, ci „povestea” completă.