Forma ochilor îți va descrie personalitatea cu o exactitate de 97%.

Știai că între forma ochilor și caracterul omului există o legătură directă? Psihologii au demonstrat că expresia „Ochii sunt oglinda sufletului” reflectă adevărul. Ești gata să afli ceva despre tine după forma ochilor?

Alege forma ochiului care ți se potrivește și citește descrierea mai jos:

 

1. Pleoapa superioară dreaptă

Ești un om cu o personalitate distinctă. Ai o opinie despre orice, o idee clară despre tine, despre oamenii din jurul tău și despre evenimentele care au loc în viața ta. Vezi realitatea obiectivă, rareori plutești în nori.

Ai o logică bine dezvoltată. Ești o persoană foarte inteligentă care știe să rezolve probleme complexe de viață. Înainte de a renunța, vei mai încerca încă o dată să rezolvi problema. Ești capabil să rămâi calm chiar și în situații de forță majoră.

2. Pleoapa îngustă cu partea inferioară ușor căzută.

Ești o persoană foarte atentă. Vei încerca să calculezi orice situație până la cel mai mic detaliu. Nu acționezi fără un plan. Știi cum să-ți stabilești obiective clare. Ai o idee clară despre ceea ce dorești.

Ești o personalitate foarte persistentă. Te-ai obișnuit să obții ceea ce dorești. Iubești lauda, de aceea acționezi mereu pentru a o obține. Îți dorești ca oamenii apropiați să te aprecieze.

3. Ochii alungiți și înguști

Din punct de vedere vizual, pari o persoană vicleană. Și este adevărat. Dar cine a spus că viclenia este rea? Îți calculezi întotdeauna pașii, acționezi strict conform planului. Înțelegi bine oamenii și ești un psiholog excelent. Din acest motiv, este aproape imposibil să fii înșelat.

Părerea oamenilor din jurul tău nu te deranjează prea mult. Te gândești la tine. Știi că ai pentru ce te iubi și respecta. Ești cu adevărat mândru de realizările tale. Îți dorești ca oamenii dragi să te trateze cu respectul cuvenit.

4. Pleoapa alungită cu colțurile ridicate.

Îți place să fii în centrul atenției. Ești lider din fire, un bun organizator și strateg. Ai abilități oratorice bune, așa că poți convinge cu ușurință adversarii că ai dreptate.

Nu ești dintre acei oameni care nu-și asumă responsabilitatea pentru cuvintele și acțiunile sale. Nu știi cum să delegi munca, de aceea preferi să te descurci singur.

5. Ochii mici rotunjiți

Această formă a ochilor poate fi observată la persoanele cu caracter deschis și simplu. Oamenii pot negocia oricând cu tine. Ești umanist din fire. Știi cum să asculți și să auzi oamenii. Ei au încredere în tine, țin cont de opinia ta.

Ești o fire empatică. Înțelegi întotdeauna ce este în sufletul interlocutorului. Știi să cucerești oamenii. Ești un bun prieten și tovarăș. Nu trădezi niciodată oameni. Ești o persoană cinstită, decentă și bună cu un caracter puternic.

6. Pleoapa triunghiulară

Ești o persoană pacifistă care nu tolerează conflictele. Când relația cu cineva devine tensionată, preferi să reduci instantaneu gradul de tensiune.

Pentru tine contează să rămâi bun pentru societate. Ții la reputația ta, așa că încerci să nu faci fapte rele și, dacă cumva se întâmplă atunci preferi să ții totul în secret. Te simți confortabil cu tine însuți. Ești o fie creativă și vulnerabilă.