4 modalități prin care oamenii invidioși îți pot fura norocul.

Atunci când în viață îți merge bine, când învingi mereu, din păcate, unii oameni nu pot trece cu vederea acest lucru, invidia și lăcomia îi poate provoca să-ți fure norocul.

Vei observa aproape imediat cum îți pleacă norocul, de parcă îți scapă din mâini: ți se va înrăutăți sănătatea, posibil și relațiile cu oamenii sau partea financiară. Cum poți evita acest lucru? Îți spun în acest articol. Fii atent(ă) la:

1. Lucrurile tale personale

În cea mai mare parte, oamenii norocoși sunt generoși și cu asta adesea își fac rău. Norocul îți poate scăpa din mâini atunci când oferi cuiva un obiect personal ( un rucsac, o eșarfă, o geantă de mână). S-ar putea ca împreună cu acest obiect să plece și norocul la persoana căreia i l-ai împrumutat.

Deci, dacă observi că îți merge prost după ce ai pierdut un obiect personal, ți s-a înrăutățit sănătatea sau starea de spirit, încearcă să returnezi obiectul cât mai curând posibil și astfel îți vei păstra norocul.

2. Oglinzile

Încă din antichitate, oglinzile erau considerate ceva magic, misterios.

Dacă te uiți în oglindă în același timp cu cineva, poți pierde sau câștiga norocul acelei persoane. Dacă omul și-a oprit privirea asupra ta, ar fi bine să te întorci și să pleci. Omul cu care te-ai văzut accidental s-ar putea să aibă intenții rele și astfel poți pierde ceva.

3. Părul

Puterea omului se află în corpul său. Părul, de asemenea, este un purtător al puterii și energiei tale și nu este indicat să lași pe oricine să ți-l mângâie, nu-ți pieptăna părul cu orice găsești la îndemână, nu-ți arunca părul – pentru că asta se poate încheia trist pentru tine.

4. Deochiul

Încearcă să vorbești cât mai puțin despre cât de norocos ai fost. Cu succesul tău poți enerva oamenii și nu vei face decât să provoci invidia celor din jur. Nu permite să fii lăudat: „Cât de norocos ești!!” „De-aș fi eu atât de norocos !!” Aceste cuvinte pot fi pe placul tău, dar să nu ai încredere în ele, pentru că ar putea să conțină codul care este îndreptat împotriva ta.