Este destinul tău sau o încercare grea: 5 modalități de a afla dacă bărbatul ți se potrivește.

Fiecare femeie care a avut o relație nereușită în viața ei, va fi foarte atentă la alegerea următorului partener.

Dar cum poți înțelege de la început dacă bărbatul este potrivit sau nu? Există 5 modalități de a afla. Întreabă-te:

1. Te simți tu însăți lângă el?

Trebuie să te bazezi pe senzațiile personale.

Se întâmplă ca la începutul relației să-ți ascunzi obiceiurile proaste. Dacă inițial îți arăți doar părțile bune, ascunzându-ți obiceiurile proaste, cu siguranță nu vei reuși să fii fericită. Vei fi nevoită să te prefaci constant și să te simți falsă în relație. De aceea, este foarte important să fii atentă la senzațiile tale. Să nu crezi că relația te va ajuta să te schimbi sau să scapi de obiceiurile proaste.

2. Bărbatul te acceptă așa cum ești?

Să fii tu însăți în relație și să nu-ți fie teamă să-ți ascunzi dorințele este o adevărată plăcere. Bărbatul destinat de soartă va reacționa calm la:

1) Trecutul tău.

2) Foștii parteneri.

3) Trăsăturile de caracter negative.

4) Obiceiurile proaste.

Dacă bărbatul nu-ți acceptă trecutul sau vrea să lupte cu obiceiurile tale în prezent – este un semn rău.

Va trebui să te adaptezi acestui bărbat de-a lungul vieții, deci nu aștepta pace și armonie în relație. Vei putea fi cu adevărat fericită doar dacă nu-ți va fi teamă să fii tu însăți.

3. Relația ți se pare superficială?

În lumea modernă tot mai des putem întâlni relații care se construiesc doar pentru a fi construite. O astfel de relație nu are viitor, însă oamenii continuă să investească în ele sperând că totul se va schimba.

Bărbatul potrivit va fi clar din timp. Dacă relația pare superficială de la început, peste câțiva ani puțin probabil se va schimba ceva.

4. Ai suportul lui în vremuri dificile?

Fiecare femeie vrea să simtă susținere în vremurile grele. Desigur, femeile moderne sunt autosuficiente și își rezolvă singure problemele, însă chiar și o femeie puternică are nevoie de sprijin.

Nu este ușor să fii puternică de-a lungul vieții. Uneori vrei să te relaxezi și să te bazezi pe cel de lângă tine. Dacă ai un astfel de bărbat alături, atunci ești o norocoasă.

5. Ce trebuie să sacrifici?

Nu poți construi o relație fără să sacrifici ceva. Relațiile necesită compromisuri. De exemplu, dacă ție îți place să te odihnești la mare, iar bărbatului tău la munte, atunci situațiile controversate sunt inevitabile.

Întotdeauna trebuie să sacrifici ceva și totul trebuie calculat în avans. Dacă sacrificiile sunt inacceptabile sau te lipsesc de confort, este timpul să iei o decizie.