10 semne că fostul partener se va întoarce la tine (chiar dacă nu vrei asta).

Dacă ai trecut printr-o despărțire, ai inima frântă și crezi că ai rupt pentru totdeauna legăturile cu fostul partener, s-ar putea să te înșeli. Uneori, când relația se încheie, unul sau ambii parteneri nu-și pot lua rămas bun atât de ușor, nu pot accepta despărțirea.

Este posibil ca fostul tău partener să încerce să se întoarcă la tine și iată câteva semne care indică acest lucru.

1. V-ați despărțit pe o notă pozitivă. 

Unele despărțiri se întâmplă cu scandaluri și blesteme, altele – fără ostilitate reciprocă. Dacă v-ați despărțit pe o notă pozitivă, întotdeauna există șansa ca fostul partener să lase ușa deschisă pentru a se întoarce la un moment dat în viața ta.

2. Încă mai comunică cu tine. 

Dacă cel de care te-ai despărțit este în permanență în contact cu tine, vrea să știe absolut totul, este preocupat și are grijă, acest lucru se poate datora faptului că vrea să fie din nou alături de tine.

3. Insistă să rămâneți prieteni. 

Aproape nimeni nu reușește acest lucru, în ciuda dorinței și eforturilor.

Dacă fostul tău partener insistă să rămâneți prieteni și nu apar dificultăți, atunci mai are speranța să se împace cu tine.

4. Te urmărește pe rețelele sociale. 

Rețelele sociale sunt o modalitate perfectă de a fi la curent cu tot ce se întâmplă în viața foștilor parteneri, fără a-i contacta direct. Aceasta este o binecuvântare și un blestem în același timp.

Dacă observi că fostul partener îți urmărește profilurile, apreciază și scrie comentarii la fotografiile postate, se pare că nu te poate elibera și la un moment dat va apărea din nou.

5. Păstrează legătura cu familia și prietenii tăi.

Dacă membrii familiei sau prietenii tăi îți spun că au comunicat cu el, fie prin intermediul rețelelor sociale, fie în viața reală, încercând să afle cum te descurci și ce faci, acesta este un semn că, probabil încearcă să se întoarcă.

6. Te sună atunci când este beat.

Alcoolul îi oferă curaj și senzația de zbor, așa că acesta este cel mai bun moment pentru a te suna dacă ești în mintea lui și mai are sentimente pentru tine.

În starea de ebrietate toți suntem „cinstiți și neînfricați”. De aceea, dacă fostul partener te sună când este beat și face mărturisiri despre relația voastră și despre cum se simte, în secret poate avea dorința să revină în viața ta.

7. Nu se poate mișca mai departe.

Când fostul tău partener în mod deliberat nu se întâlnește cu nimeni, evită femeile, el ar putea să caute o modalitate de a reveni în viața ta la momentul potrivit. Pentru el este foarte important ca în acest moment să nu fie atașat de cineva sau să aibă obligații.

8. Este gelos

Gelozia este normală, pentru că până de curând ați făcut parte unul din viața altuia. Cu toate acestea, dacă este prea gelos, de exemplu, încearcă să te împiedice să te întâlnești cu cineva – deja este suspect. S-ar putea să planifice să se întoarcă și nu vrea ca altcineva să te ia.

9. Își amintește trecutul.

Dacă fostul partener își amintește și îți spune cât de grozav era înainte să vă despărțiți și îți trimite fotografii din acele vremuri, acest lucru poate însemna că încearcă să reîntoarcă sentimentele vechi.

Dar nu uita că aceasta poate fi o formă de manipulare. De aceea, amintește-ți că nu datorezi nimănui nimic, chiar dacă te-ai simțit bine cu această persoană în trecut.

10. Îți cere ajutorul. 

Faptul că se gândește și își amintește de tine când trece prin momente dificile și are nevoie de consolare, sfaturi sau sprijin – poate fi un semn că încă te iubește și nu își poate imagina viața fără tine.