5 obiceiuri ale unei femei singure și nefericite care atrag atenția.

Atunci când rămân singure, femeile percep această perioadă a vieții lor ca o oportunitate de a deveni independente, de a se regăsi și de a-și îndeplini dorințele care anterior erau de neatins.

Unele femei, însă, percep lipsa partenerului în viața lor ca o prăbușire și o mare nenorocire, scufundându-se în suferință și plângându-și de milă. În același timp, ele își dau seama că în public nu-și pot demonstra deschis disperarea, așa că adoptă bravura imaginară. Însă unele obiceiuri sunt inevitabile, dacă femeia tânjește după un umăr puternic.

1. Cochetează prea activ cu bărbații.

Adesea, femeia singură decide să-și corecteze cu orice preț starea civilă, așa că flirtează prea activ cu bărbații. Folosește haine și machiaj atrăgător, se comportă relaxat și creează impresia clară că prinde ultima șansă.

Femeia care își percepe în mod adecvat singurătatea nu se agață de toți bărbații pe care îi întâlnește în cale.

2. Evită evenimentele, dacă acolo sunt prezente cupluri. 

Doamna căreia îi lipsește un partener, va evita inconștient evenimentele unde se adună cupluri ( întâlniri cu prietenii, petreceri corporative și chiar întâlnirile de familie). Ea nu vrea să zgârâie rana dureroasă, să se compare cu ceilalți și să-i invidieze pentru faptul că viața ei personală, din păcate, a eșuat. În astfel de companii, ea se simte renegată, motiv pentru care le evită.

3. Se plânge pe toți bărbații. 

Adesea, femeia singură este foarte supărată pe foștii parteneri, pe relațiile eșuate și pe propriul destin. Se plânge, își amintește nedreptățile cauzate și, cu orice ocazie, încearcă să-l înțepe pe unul dintre bărbați. Acest obicei sugerează în mod clar că nu-și poate accepta în nici un fel singurătatea, ea continuă să răscolească trecutul și să caute vinovați.

4. Este prea mândră de libertatea ei.

Adesea femeia singură face totul pentru a crea imaginea unei vieți independente și mulțumite. Ea descrie toate beneficiile vieții în singurătate, vorbește despre încântătorul sentiment de libertate și compătimește prietenele care sunt obligate să gătească pentru soții lor. Da, s-ar putea ca femeia să se bucure de anumite avantaje în situația actuală, dar este clar că ea doar încearcă să ascundă adevărul. În spatele bravurei imaginare, de obicei, se ascunde un dor nebun pentru bărbat.

5. Ignoră conversațiile despre dragoste și relații serioase.

Pentru o femeie singură, aceste subiecte sunt ca o rană sângerândă care se face simțită constant. Ea este geloasă pe prietenele sale, nu poate rămâne calmă când cineva vorbește despre relația sa și schimbă imediat discuția când vine vorba de dragoste. Femeia singură pare să se protejeze cu o barieră de protecție pentru a nu se răni.

Chiar dacă femeia vrea să-și accepte singurătatea și să se bucure de viață, ea nu reușește. Unele obiceiuri indică în mod clar că este nefericită fără partener și suferă din acest motiv.