3 motive pentru care bărbații maturi preferă femeile tinere.

Ei pot avea 40 sau 70 de ani, dar toți au un lucru în comun: sunt îndrăgostiți de fetele tinere. De unde vine acest atașament față de femeile tinere? Există câteva motive:

1. În căutarea idealul frumuseții

Fără îndoială, te poți îndrăgosti de oricine, indiferent de vârstă. Fiecare persoană nu doar este demnă de iubire, ci și capabilă să o provoace. O femeie tânără nu trebuie să-și facă intervenții chirurgicale, să-și injecteze botox sau să-și aplice mult machiaj pentru a fi atractivă.

”Gingășia față de ea – este ca o axiomă.” – spune francezul Roland, în vârstă de 70 de ani. Și-a cunoscut iubita care este cu jumătate de secol mai tânără decât el pe rețelele sociale, iar acum Marie și Roland sunt inseparabili. Dar oare cât timp?

Bărbații înțeleg că viața trece repede, tinerețea se scurge ca nisipul printre degete și … ei nu găsesc nimic mai bun decât să încerce să o ia de la capăt. Este greu de spus dacă în majoritatea cazurilor va fi iubire adevărată sau doar un fals. Bărbații, de asemenea, se tem de bătrânețe. Și în timp ce noi femeile facem față primelor riduri cu ajutorul produselor cosmetice, ei planifică să trăiască veșnic din contul partenerelor tinere.

2. Dorința de a deține puterea și a domina.

Dacă femeia este autosuficientă, educată, a realizat multe fără ajutor din exterior, practic este imposibil să o conduci, dar cu o femeie tânără (și cu puțină experiență de viață) lucrurile sunt complet diferite.

„Femeia după 30 de ani poate face absolut totul. Nu trebuie învățată nimic, ea știe să se comporte în pat, știe cum funcționează viața și, cel mai important, știe să obțină ceea ce are nevoie. Bărbatul nu-i poate oferi nimic, ea are deja totul. În plus, într-o relație cu o fată tânără, bărbatul se simte din nou ca un adevărat macho.”

Lipsa statutului social, cariera de succes și salariul mare al femeii – toate acestea îi conferă bărbatului sentimentul superiorității, dominației, cu alte cuvinte – o modalitate excelentă de a-și gâdila egoul.

Desigur, există o problemă: pentru femeia tânără trebuie să plătești sau o întreții. Și puțin probabil un bărbat realizat va fi de acord cu asta, chiar și în cazul apariției bruște a iubirii.

3. Încercarea de a găsi o femeie care seamănă cu mama.

Conceptul despre „normalitatea” căsătoriei este stabilit de părinți. Și această formulă funcționează nu numai în cazul bărbaților, ci și a femeilor. Fiicele, în cele mai multe cazuri, repetă soarta mamei lor. Dacă între mama și tata a existat o diferență de vârstă mare, atunci copilul își va căuta o soție „după chip și asemănare”.

În plus, se știe bărbatul își protejează „copilul interior” mult mai atent decât femeia și, prin urmare, se maturizează mai târziu – acesta este un alt motiv pentru care bărbații tind inconștient spre „generația mai tânără”. Oricât de ridicol ar suna, bărbatul nu se poate despărți niciodată de copilăria sa, iar nevoia de a se maturiza pentru el este o adevărată tragedie.