Atunci când am aflat aceste 5 adevăruri simple despre bărbați, viața mea a devenit mult mai ușoară.

Bărbații și femeile – sunt ca focul și apa, cerul și pământul, Marte și Venus … Așa ne-am obișnuit să credem. De fapt, nu suntem atât de diferiți unul de celălalt – doar că uneori ne este greu să ne înțelegem. Da, se întâmplă ca bărbații să ne supere, să ne facă să plângem – dar ne întoarcem la ei de fiecare dată. Pentru că nu putem trăi unii fără alții.

Din fericire, atunci când am aflat aceste 5 adevăruri simple despre bărbați, viața mea a devenit mult mai ușoară.

1. Bărbații nu iubesc corespondența.  

Da, la începutul relației el îți va scrie mult, des, propoziții detaliate, poezie și orice vrei tu. Și nu este ipocrizie: el chiar vrea să te cucerească; nu grăbește lucrurile, este interesat să te cunoască și să comunice cât mai des posibil. În timp, relația devine stabilă, vă cunoașteți mai bine, iar nevoia de comunicare non-stop pur și simplu dispare. Obiceiul rămâne doar la tine.

Deci, dacă te confrunți cu această problemă, încearcă să te concentrezi nu pe cantitate, ci pe calitate. Relațiile sănătoase și corecte ar trebui să se bazeze în primul rând pe comunicarea personală. Iar mesajele lăsați-le pentru lista de cumpărături.

2. Bărbații vorbesc despre dragoste prin acțiuni, nu prin cuvinte.

Cel puțin dacă sunt bărbați cu adevărat iubitori. Ai avut vreodată o situație când ți-a spus cât de frumoasă / minunată / frumoasă / sexy / incredibilă ești și a dispărut o lună? Dacă da, atunci cel mai probabil nu te vei mai întâlni cu el.

„Iubire” – pentru majoritatea bărbaților este un cuvânt mare și groaznic, dar nu înseamnă că ei nu știu să iubească. De aceea, încearcă să trăiești aici și acum, uită-te la acțiunile lui și nu aștepta să-ți spună ceea ce în opinia ta ar trebui să-ți spună.

3. Bărbatul vrea să te facă fericită (pur și simplu nu știe cum).

Bărbații nu înțeleg indicii vagi și nu le place să rezolve puzzle-uri. Cea mai ușoară și mai plăcută soluție este să-i spui direct dacă ai nevoie de ceva. Nu cere, nu insista și, cel mai important, nu amenința – spune-i direct.

4. Se va agita dacă i se pare că te pierde.

Acest fenomen poate fi numit – legea masculină a conservării energiei. Cu alte cuvinte, atât timp cât bărbatul se simte în siguranță în relația voastră, el va depune mai puțin efort.

Dar de îndată ce își dă seama că există riscul să te piardă, că un alt bărbat te poate cuceri, el va lupta pentru tine. Și acesta este un indicator serios al sentimentelor sale.

5. Bărbații cel mai mult își prețuiesc libertatea.

Și acest lucru poate explica multe: tăcerea lor, pescuitul și drumețiile cu prietenii și chiar teama lor de a începe o relație serioasă. De aceea, ar fi util din partea noastră să le oferim timp doar pentru ei. Și noi ar trebui să ne dezvoltăm în afara relației.

Hrănește-te cu impresii noi din exterior pentru a modela dimensiuni noi în relația ta. El va primi libertatea de care are nevoie, iar tu vei face ceea ce îți place și nu îți vei umple mintea cu gânduri inutile.