10 adevăruri pe care le vor înțelege doar cei născuți în zodia Fecioară.

Doar o persoană născută în zodia Fecioarei poate înțelege cât de simplu și în același timp cât de complex este omul. Nu este surprinzător faptul că adesea se ciocnește cu neînțelegerea celor din jur. Dar Fecioarele știu că sunt uimitoare și vor găsi întotdeauna câțiva prieteni selecti, de încredere, care le vor aprecia cu adevărat.

Fecioarele fac parte din tipul de personalitate altruist, necentrat. Acești nativi iubesc să fie în societate, își prețuiesc apartenența la o familie sau un grup comunitar.

În Turcia antică, Irak și Siria, a fost descoperită cea mai veche imagine cunoscută a Fecioarei, descrisă ca fiind o femeie. Acest desen datează din anul 6000 î.Hr. În Egipt, întruchiparea Fecioarei era statuia lui Isis.

10 adevăruri pe care le vor înțelege doar cei născuți în zodia Fecioară.

1. FECIOARA ESTE CAPABILĂ SĂ SCOATĂ COMPLET OMUL DIN VIAȚA SA.

Acest semn face clar distincția între sentimentul de dreptate și răzbunare. Ca urmare, o astfel de persoană poate fi devotată toată viața sau poate șterge complet omul din viața sa. Și din moment ce Fecioarele sunt foarte sociabile, toată lumea va ști care sunt motivele conflictului.

2. FECIOARA NU ESTE NAIVĂ.

Înfățișarea Fecioarei poate fi inocentă, dar oamenii născuți în această zodie sunt foarte înțelepți, inteligenți, au multe talente și preferă să facă totul singuri, fără ajutor din exterior.

3. FECIOARA ADORĂ SĂ SOCIALIZEZE

Fecioara este un prieten vorbăreț cu care trebuie să vorbești. Pentru a opri conversația, uneori nici câteva indicii nu sunt suficiente pentru a-i transmite că trebuie să pleci. De multe ori conversația trebuie întreruptă grosolan, pentru a-ți putea continua drumul.

4. FECIOARELE SUNT PERCEPUTE CA FIIND OBSESIVE, DAR NU ESTE AȘA. 

Doar o Fecioară poate face diferența dintre acuratețe, organizare, punctualitate, metodologie și protecționism. Dar asta nu înseamnă că Fecioarele sunt obsesive. Ele nu consideră că sunt obsedate de ceva, cu excepția faptului că tind să-și termine sarcinile cât mai devreme.

5. FECIOARELE AU ÎNTOTDEAUNA DREPTATE.

Acești nativi sunt foarte bine versați în cele mai mici detalii. Dacă interlocutorul a deschis un subiect de care Fecioara este pasionată, atunci trebuie să fie pregătit pentru fluxul de informații care este stocat în mintea ei.

6. FECIOARELE NICIODATĂ NU GREȘESC 

Dar dacă, în timp se dovedește că Fecioara s-a înșelat, trebuie să fii pregătit pentru faptul că te va învinui de ce nu i-ai subliniat acest lucru. Fecioarele depășesc dureros eșecurile, tind să aibă întotdeauna dreptate, le place să câștige.

7. OAMENII CRED CĂ FECIOARELE SUNT INDIFERENTE, DAR NU ESTE ADEVĂRAT. 

Fecioarele tind să-și ascundă starea emoțională pentru ca nimeni să nu știe ce se întâmplă în sufletul lor. Iar oamenii cred că Fecioara este supărată pe ei, atunci când fața sa nu exprimă nicio emoție.

8. LOIALITATEA – ESTE SLĂBICIUNEA FECIOAREI.

Dacă o Fecioară iubește, atunci este fidelă până la moarte. Chiar și trădarea ar putea să nu fie o piedică pentru a distruge loialitatea Fecioarei. Din păcate, acest lucru înseamnă că este unul dintre cele mai puternice semne din zodiac, atunci când vine vorba de durerea provocată de dragoste. Dacă Fecioara a suferit pierderi, va face totul pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple niciodată.

9. FECIOARA ÎȚI OFERĂ INIMA SA.

Dacă ai norocul să câștigi dragostea și devotamentul Fecioarei, ar trebui să te consideri o persoană norocoasă. Fecioara nu face niciodată lucrurile pe jumătate, nu numai în practică, ci și în relații. Acești oameni se dedică complet obiectului afecțiunii lor.

10. FECIOARELE TRĂIESC INTENȚIONAT.

Unii oameni continuă să lupte pentru ceea ce își doresc în viață, dar numai Fecioara este capabilă să înțeleagă că obiectivele vieții sunt aproape întotdeauna aceleași. Fiind un semn al pământului, Fecioarele sunt foarte atașate de bogăția materială, ceea ce înseamnă că prețuiesc securitatea financiară și bunăstarea materială.