Aceste 10 sfaturi vor deveni o motivație puternică pentru tine.

Foarte des schimbările mari duc la faptul că ne simțim pierduți, confuzi și nu înțelegem dacă facem ceea ce trebuie. Petrecem atât de mult timp reflectând, comparându-ne cu ceilalți, încât uităm că drumul pe care îl parcurgem este al nostru.

Amintește-ți că totul va fi bine, iar pentru a te motiva și mai mult ține cont de următoarele sfaturi în fiecare zi.

1. Este în regulă să-ți pui fericirea pe primul loc.

Este în regulă să anulezi unele planuri și să renunți la ele. Este în regulă să fii egoist și să-ți petreci ziua în singurătate. Acesta este momentul în care te vei concentra doar pe tine. Îți poți pune fericirea mai presus de orice altceva.

2. ”Și asta va trece.”

Întreabă-te dacă va conta cu adevărat peste 5 ani ceea ce simți acum? Dacă nu, eliberează situația.

3. Mergi într-o călătorie, fă tot ce poți.

Ai peste 30, 40, 50, 60 de ani? Acum este vârsta potrivită. Da chiar acum! Acceptă orice se întâmplă. Traiește-ți viața la maxim.

4. Dacă cineva face ceva, nu înseamnă că și în viața ta ar trebui să se întâmple același eveniment.  

Cea mai mare greșeală pe care o facem este să ne comparăm cu ceilalți și să stabilim un interval de timp până când se va întâmpla ceva și în viața noastră. Doar pentru că prietenul sau vecinul tău este în vacanță sau își cumpără o casă nu înseamnă că viața ta ar trebui să fie aceeași. Fiecare are propria cale și ceea ce ai nevoie pentru fericire va veni în momentul potrivit.

5. Nimeni nu este dușmanul tău, nimeni nu este prietenul tău, toți oamenii sunt profesori.

Una dintre cele mai dificile conștientizări. Oamenii te vor răni. Nu contează cât de bine îi tratezi. Din păcate, această parte a vieții este inevitabilă. Fiecare om vine în viața noastră pentru o experiență. Când vei conștientiza acest lucru, supărarea și dezamăgirea față de oameni vor dispărea. Eliberează-te de asta!

6. Fiecare moment dureros va fi însoțit de o perioadă de fericire.

Durerea nu va dura pentru totdeauna. Vei găsi din nou bucuria și fericirea în viață.

7. Este în regulă să fii singur(ă).

Dacă acum ești singur(ă) – este în regulă. Nu-ți reproșa că un anumit om nu a intrat în viitorul tău. Gândește-te la acest lucru ca la un moment de creștere. E timpul să înveți să te iubești!

8. În viața ta există întotdeauna oameni care te iubesc!

Gândește-te câți oameni te iubesc și te susțin. Amintește-ți de cei care îți sunt mereu alături. Adresează-te acestor oameni. Recunoaște că ai nevoie de ajutor.

9. Ești frumoasă.

În interior și la exterior. Mai frumoasă decât ți-ai putea imagina vreodată. Exact așa cum ești.

10. Ești bine.

Ceea ce faci – este perfect. Aceasta este viața ta și ar trebui să fie întotdeauna așa pentru tine!