Test de personalitate: modul în care ții paharul dezvăluie multe despre tine.

Mulți cred că cel mai bun mod de a cunoaște o altă persoană este să vorbești cu ea. Într-o oarecare măsură este adevărat, deoarece ne petrecem cea mai mare parte a vieții vorbind, dar există, de asemenea, gesturile corporale sau semnele non-verbale care pot spune multe despre om.

Imaginează-ți, de exemplu, că cineva nici măcar nu trebuie să vorbească cu tine în timpul întâlnirii pentru a înțelege ce fel de persoană ești. În schimb, te poate privi cum bei din pahar și poate face câteva presupuneri.

Cum ții paharul? Alege una dintre variantele de mai jos și citește rezultatul:

1. Cu ambele mâini 

În mod inconștient adopți o postură de autoapărare. Ai o personalitate timidă sau pasivă. În mod involuntar construiești ziduri în jurul tău, ceea ce îți provoacă dificultăți în construirea noilor relații.

Cu toate acestea, odată ce te conectezi cu persoana aleasă – iubești, înțelegi și ești dispus(ă) să te sacrifici pentru partenerul tău.

2. Marginea superioară

Fără îndoială ai propria viziune asupra lumii de care te agăți. De multe ori te pierzi în lumea ta mică (și o faci intenționat pentru că îți place). Ai un simț excelent al esteticii și un pic de narcisism.

Natura ta neobișnuită și unică vorbește despre faptul că uneori simți că ești înțeles greșit. De aceea, te ascunzi în lumea fanteziei tale, acolo unde îți place să visezi.

3. Marginea de jos

Ești un om independent și nu te lași influențat de alții. De asemenea ești o fire foarte stabilă, încrezătoare, dar care nu depășește linia fină a aroganței. Totuși, ești încăpățânat și capricios. Nu ai nicio problemă de comunicare cu alte persoane (chiar dacă tocmai le-ai cunoscut).

4. Degetul mic în sus

Ai grijă în primul rând de tine și îți place să fii în centrul atenției. Vrei ca oamenii să te observe. Într-o companie, ești fericit(ă). Iubești animalele și dacă ai putea, ți-ai umple casa cu ele. Îți îmbraci masca unei persoane mândre și dominatoare, care își ascunde sinele adevărat.

Tu cum ții cel mai des paharul? Crezi că personalitatea ta s-a reflectat în rezultate?