5 principii de viață pe care le urmează femeia care nu poate fi înșelată.

Cum să nu cazi în capcana escrocilor și să nu fii înșelată? În acest caz trebuie să tinzi să devii femeia care nu va permite opiniei străine să te influențeze într-o măsură excesivă.

Iar pentru asta trebuie să adopți următoarele principii de viață:

1. Scapă de prejudecăți și nu-ți mai trăi viața încercând să te adaptezi tiparelor străine.

Vor fi mulți oameni dornici să te învețe: mama, tata, societatea, bărbații și psihologii. Dacă vei încerca să trăiești după regulile cuiva – vei trăi o viață străină, nu a ta. Femeia adevărată alege ceea ce i se potrivește ei, nu altora.

2. Femeia adevărată trăiește în prezent.

Ea coboară din cer pe pământ și acceptă adevărul așa cum este. Poți visa la un viitor frumos sau poți trăi în prezentul fericit. O femeie adevărată privește lumea sobru, acceptă cel puțin uneori adevărul amar, dar util pentru sănătatea ei mintală.

3. Ascultă oamenii înțelepți, experimentați – nu pe cei care doar fac zgomot. 

O femeie adevărată este atentă și nu cade în capcana escrocilor care îi oferă bunuri scumpe aproape pe nimic. În viață trebuie să plătești pentru tot, nu poți obține „munți de diamante” fără a face nimic.

Ceea ce este scump nu poate fi ieftin, oricât de mult ți-ai dori. Oamenii care caută un „remediu magic” – o tehnică care „garantează imediat un rezultat excelent pentru o sumă ridicolă” vor să fie înșelați, iar escrocii nu vor întârzia să apară în viața lor.

4. Se bazează pe oameni cu spirit apropiat.

Rudele pot fi uneori mai rele decât cei mai răi dușmani, de aceea nu poți avea încredere deplină în ei.

O femeie înțeleaptă împarte oamenii în rude, necunoscuți și manipulatori care se prefac apropiați doar pentru a o folosi. Ea își creează cercul său de prieteni, alegând comunicarea care o îmbogățește și o hrănește cu energie pozitivă și calmă.

5. Femeia adevărată s-a vindecat de trecutul său.

Ea nu mai poartă în suflet resentimente, nu-și mai amintește de relațiile eșuate și foștii iubiți. Ea și-a învățat lecțiile, i-a iertat pe toți și își trăiește viața fericită în prezent.