Iată ce a ajutat-o pe actrița Megan Fox să-și recâștige încrederea în sine și fericirea.

Megan Fox, actrița americană în vârstă de 35 de ani a acordat un interviu revistei InStyle, în care a vorbit despre lupta ei cu îndoiala de sine și cum a reușit să întoarcă fericirea în viața ei.

Potrivit lui Meghan, încrederea în sine i-a fost zdruncinată după ce cariera ei de la Hollywood a fost efectiv distrusă. Din cauza scandalului cu regizorul Michael Bey, actrița nu a mai fost invitată să se filmeze în filmul „Transformers”, iar pelicula „Jennifer’s Body” a fost supusă unor critici dure. „La un moment dat mă simțeam de parcă aș fi fost scoasă în stradă, lovită cu pietre și omorâtă.” – mărturisește Megan.

Apoi actrița a decis să renunțe la carieră pentru a se concentra pe familie, dar s-a întâmplat un eveniment care a ajutat-o ​​să-și recapete încrederea în sine. „Mi-am luat cristalele și am amenajat un mic templu în camera mea” – a spus Megan, care colectează minerale cu proprietăți curative. ”Am conectat televizorul și întâmplător am urmărit o emisiune despre John Hex, care era criticat în presă. A fost teribil.” – a spus Megan adăugând că ea și John se aflau în aceeași situație.

Cu toate acestea, după un timp, John a devenit din nou popular și a cucerit dragostea utilizatorilor TikTok, iar Megan a văzut asta ca pe o oportunitate pentru sine. „Nici nu am privit filmul ”Jennifer’s Body” pentru că ceilalți actori mi-au spus să nu fac asta. Am fost ”răstignită” pentru acest film, oamenii au râs de mine. Dar ceva s-a trezit în mine și mi-am spus: „La dracu, voi fi curajoasă și voi privi filmul.” Megan a decis să-și înfrunte frica.

Vizionarea filmului a făcut-o să reflecteze foarte mult. „Am avut o descoperire incredibilă și mi-am dat seama că trăiesc atât de mult timp într-o închisoare voluntară, pentru că i-am lăsat pe alții să-mi spună ce fel de persoană sunt. M-am ascuns pentru că mă durea. Dar mi-am promis că nu voi mai trăi nicio zi cu frică.” 

„M-am întors acasă și viața mea s-a schimbat. Am divorțat, am început să lucrez mai mult și să fiu activă. În cele din urmă am cunoscut o nouă iubire și totul s-a schimbat.” – a împărtășit actrița povestea ei, îndemnându-și admiratorii să nu se teamă să-și înfrunte fricile și să-și schimbe radical viața.