Al Pacino: ”Nu am nevoie de o soție frumoasă, pentru bani îi pot oferi orice înfățișare.”

Frumusețea femeii m-a distrus emoțional, dar mi-am învățat lecția. Frumusețea femeii pentru viața de familie este inutilă. Este suficient să fie drăguță. Frumusețea – este semnul pericolului.

Știu asta din propria experiență. A fost o perioadă în viața mea când mi-am pierdut capul din cauza unei femei frumoase. Atât de mult încât am uitat de mine. Se întâmplă atunci când îți vezi idealul frumuseții și devii instantaneu dependent că trebuie să-l deții.

Îți dorești ca ea să fie alături de tine, să o admiri doar tu. Este egoism? Da.

Acum înțeleg asta. Dar atunci când eram în prăpastie, când eram dezasamblat în atomi și cuantificat, când psihicul meu era anihilat, ne-am despărțit. Nu m-a durut. La început. Durerea a venit mai târziu.

Mai cunosc câțiva bieți bărbați care timp de 10 ani după despărțirea noastră și-au pierdut capul, iar unul dintre ei și-a pierdut chiar și funcția înaltă.

Frumusețea este semnul pericolului. Doar o interpretăm greșit. Acum știu asta. M-am maturizat.

Al Pacino a spus un adevăr:

”Nu am nevoie de o soție frumoasă, pentru bani îi pot oferi orice înfățișare. Nu vreau o femeie bogată. Am deja totul. Nu am nevoie de o femeie afectuoasă. Aproape toate femeile devin așa pentru banii mei, iar cele care nu devin – le pot cuceri. Am nevoie de o soție decentă. Loialitatea și reputația bună nu pot fi cumpărate cu bani.”

Așadar, să mă întorc la povestea mea. Femeia cu care am fost 7 ani acum a dispărut. A dispărut și din interiorul meu. Spun asta fără să mă bucur. Mai degrabă o spun cu tristețe. Tristețe pentru ca ea spera că frumusețea exterioară o va ajuta să-și rezolve toate problemele.

Doar înțelepciunea femeii rezolvă problemele. Știu asta cu siguranță.

Pentru că noi, bărbații, putem observa frumusețea unei femei adevărate doar cu timpul și trecând cu ea prin încercările vieții. Avem nevoie doar de timp.

Înțelepciunea femeii îi oferă timp bărbatului să o vadă pe cea de care are nevoie. Iar frumusețea, din fericire, într-o relație nu are niciun sens.