„Oamenii spun că nu sunt suficient de bună.” Dua Lipa vorbește despre lupta ei cu îndoiala de sine.

Cântăreață britanică Dua Lipa în vârstă de 25 de ani, de origine kosovară, a fost intervievată de Vanity Fair despre lupta ei cu îndoiala de sine și despre atitudinea față de criticile negative.

„Simțeam presiune” – s-a plâns cântăreața, vorbind despre primii ani ai carierei sale. „Oamenii mi-au spus că nu sunt suficient de bună și că nu merit tot ce am.” – și-a împărtășit amintirile neplăcute Dua cu cititorii revistei.

În memoria cântăreței a rămas comentariul unuia dintre criticii de pe platforma YouTube. Sub videoclipul cântăreței în care cânta la The BRIT Awards 2018, unul dintre ei a scris: „Îmi place faptul că de la ea nu vine deloc energie. Haide fată, continuă să nu dai nimic spectatorilor tăi.” Comentariul a adunat mai mult de o mie de aprecieri și asta i-a afectat grav stima de sine a cântăreței.

„Este în regulă atunci când oamenii te tratează rău, dar tu știi că ai depus efort și ai încercat din răsputeri. Și este altceva atunci când oamenii te tratează rău, însă tu știi că în realitate nu ai avut ocazia să te îmbunătățești pentru că ai încercat să faci totul dintr-o dată.” – a explicat Dua Lipa.

Cu toate acestea, criticile negative i-au dat cântăreței un stimulent pentru a se dezvolta. „Voiam să mă asigur că data viitoare voi controla complet situația, voi scrie muzică, iar apoi voi repeta. Și când voi urca pe scenă și voi cânta, toate concertele mele vor fi uimitoare. Le voi demonstra oamenilor că pot face asta și că sunt aici să rămân.” – a spus Dua Lipa.