Iată ce poate spune culoarea care îți displace despre personalitatea ta.

Culoarea care îți provoacă antipatie poate spune multe despre personalitatea ta, scoțând în evidență punctele tale slabe. Această culoare este asociată cu acele zone ale vieții tale cărora merită să le acorzi atenție.

Negarea completă a oricărei culori poate indica dezechilibru în viață, deci merită uneori să încorporezi elemente cu culoarea care îți displace pentru a echilibra energia.

Așadar, alege culoarea care nu-ți place cel mai mult și află ce spune despre personalitatea ta.

ROȘU – personifică pozitivitatea, energia și entuziasmul.

Dacă nu-ți place această culoare – cel mai probabil în acest moment te confrunți cu stres la locul de muncă sau în viața personală. Poate că îți este frică sau îți lipsește încrederea în sine, nu ești gata să te deschizi noilor oportunități care apar în calea ta.

De asemenea, poate însemna un disconfort sau o dezamăgire care te fac să-ți pierzi motivația de a lucra sau încerci să găsești scopul spre care să-ți poți direcționa energia.

PORTOCALIU – simbolizează rafinamentul, căldura și empatia.

Dacă nu-ți place această culoare – cel mai probabil ai experimentat recent o supărare sau regreți ceea ce ai spus. Poți fi numită o persoană destul de vulnerabilă.

Nu te simți confortabil în grupuri mari, preferi un cerc restrâns de prieteni. Nu ești impresionat(ă) de petrecerile și evenimentele zgomotoase. Antipatia pentru portocaliu indică, de asemenea, o furie interioară asociată cu abuzul la un moment dat în viața ta.

Galben – reprezintă strălucire, emoții pozitive și bucurie.

Dacă îți displace această culoare – se poate datora faptului că ai întâmpinat recent unele dificultăți și probleme în viața ta. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care nu vrei să comunici cu cei din jur sau să-ți exprimi în mod deschis emoțiile. Ai tendința de a evita conflictele cu oamenii.

VERDE – personifică armonia, sănătatea, creșterea și generozitatea.

Dacă ai ales culoarea verde – cel mai probabil te-ai confruntat recent cu o situație în care ai fost înșelat(ă) sau trădat(ă).

Probabil că cele mai mari dificultăți le ai în relații. Fie că este vorba de prietenie sau romantism, de multe ori simți că puțini oameni te cunosc cu adevărat. Când interacționezi cu ceilalți, te simți dezamăgită, iar asta te obligă să te distanțezi de oameni.

Oamenii simt că ridici un zid între tine și ceilalți. Ești o persoană singuratică care nu vrea să facă ceea ce face majoritatea.

ALBASTRU – simbolizează libertatea, stabilitatea și fiabilitatea.

Dacă nu îți place albastru, probabil că te afli într-o etapă a vieții în care vrei să scapi de realitate. Nu vrei să te atașezi de circumstanțe și tânjești după libertate.

Situația actuală te face să te simți constrânsă și limitată. Aceasta poate fi o situație stresantă la locul de muncă sau presiunea emoțională din partea partenerului.

VIOLET – personifică înțelepciunea, spiritualitatea și privilegiul.

Dacă nu-ți place movul, cel mai probabil te-ai simțit pierdută în ultima vreme. De regulă, ești foarte atentă și scrupuloasă, dar unele evenimente te-au dus în rătăcire. Ai dorința să fugi de acasă, mintea ta hoinărește, nu vrei să te gândești la nimic.

ROZ – reprezintă romantismul, jocul și copilăria.

Dacă urăști rozul, ești o persoană directă și neclintită. Culoarea roz ți se pare prea feminină și dulce. Ești intolerantă la prefăcătorie și flirt sub orice formă și poți fi fermă dacă situația o cere. Nu ești înclinată să arăți compasiune și îngrijorare față de oameni.

MARO – reprezintă durabilitatea, fiabilitatea, siguranța.

Dacă îți displace această culoare, poți fi numită o persoană sociabilă în căutarea plăcerilor și distracției. Ești o persoană visătoare căreia îi place să plutească în nori. Rutina zilnică și monotonia te plictisesc rapid, iar tu nu cauți o viață liniștită. Ești o fire spontană.

NEGRU – reprezintă misterul și obscuritatea.

Dacă nu-ți place negru, înseamnă că ești adesea indecisă. Uneori ți-e teamă să faci un pas greșit, s-ar putea să te îndoiești mult timp de teama să nu greșești și pierzi prea mult timp și energie pentru a face o alegere.

Ești o persoană bună și prietenoasă, nu te caracterizează seriozitatea excesivă sau conservatorismul.

ALB – simbolul purității și bunătății.

Probabil că nu-ți place albul pentru că ți se pare prea steril, iar tu ai nevoie de emoții și culori în viața ta. Ești calmă și relaxată din fire, nu ești agitată sau prea pretențioasă. Viața simplă este prea plictisitoare pentru tine, vrei ca ea să fie plină de evenimente interesante. Poți neglija ordinea și structura, preferând spontaneitatea și haosul moderat.

Accepți viața așa cum este și încerci să profiți la maximum de ceea ce ai.

GRI – simbolizează compromisul, calmul și izolarea.

Dacă nu îți place această culoare, cel mai probabil ești o persoană categorică. Ești încrezătoare în opinia ta și iei decizii cu ușurință.

Te plictisești de rutină, ai nevoie de o viață mai bogată și mai împlinită. Simțurile tale au nevoie în mod constant de diferiți stimuli. Ești dintre acei oameni care adesea sunt pasionați de ceva, schimbându-și interesele în căutarea fericirii.