Iată cum îți dai seama că bărbatul te place în funcție de zodia lui.

Fiecare semn zodiacal se exprimă în felul său în dragoste și relații. Iată la ce semne ale limbajului corporal trebuie să te uiți, dacă dorești să afli despre simpatia bărbatului.

BERBEC

Observă-i limbajul corpului. Bărbatul din această zodie se va așeza mai aproape de tine, îți va invada spațiul. Se va îmbrăca pentru a te impresiona. Va purta cele mai bune haine sau va încerca să-și prezinte corpul, dezbrăcându-se în fața ta. Va încerca să te atingă din întâmplare.

Privirea lui va spune totul. Acest nativ nu știe să-și ascundă emoțiile. Te va privi în ochi și vei vedea scântei de dragoste. Nu aștepta să fie prea drăguț. Berbecul este asertiv și nerăbdător. Poate fi stângaci, mai ales dacă te place, iar asta îl face să fie mai nervos.

TAUR

Te va privi direct în ochi și va observa constant ce se întâmplă. Taurul folosește limbajul corpului deschis atunci când te place.

Va fi mereu alături de tine. Pare să fie mai îngrijit decât de obicei. Îți oferă cadouri, ceea ce înseamnă că se gândește mult la tine. Taurul te va anunța dacă nu te place, vei putea citi cu ușurință antipatia pe fața lui. Va acționa fără grabă.

GEMENI

Bărbatul Gemeni te va sufoca cu atenția sa, imediat va ocupa un loc în spațiul tău. Te va ține de mână când traversezi  strada, te va îmbrățișa când vă întâlniți. Te va privi în ochi ca un nebun.

Dacă te place, va face tot posibilul pentru a arăta cât mai bine, mai strălucitor și uimitor. Va cocheta cu ajutorul corpului. Poate purta lucruri care îți vor atrage atenția. Te va săruta. Va dori să danseze cu tine. Își va face griji să iasă totul perfect. Va pregăti ceva pentru tine sau va organiza o petrecere și va fi nervos.

RAC

Bărbatul Rac îți va oferi o îmbrățișare puternică, emoțională. Te va privi în ochi și va râde cu tine. Racul vrea să fie cât mai aproape de femeia pe care o place, vrea să o atingă, să danseze. Va dori să te cunoască din cap până în picioare. Te poate privi din depărtare. Poate aștepta fidel întoarcerea ta, te va asculta cu atenție și va dori să te cunoască mai bine.

LEU

Leul te va aștepta la intrare, te va săruta. Va fi dispus pentru fapte mari (uneori ciudate) și gesturi mari în numele iubirii. De multe ori va râde și se va distra cu tine. Se va juca cu părul tău, îl va atinge des.

Își va demonstra puterea și rezistența și va dori să concureze cu cineva pentru a arăta și mai bine în ochii tăi. Te va copleși cu daruri și semne de atenție.

FECIOARA

Se va comporta ca un domn, va fi foarte politicos, te va saluta și își va lua la revedere în mod regulat.

Acest nativ va încerca să-ți facă mediul plăcut. Te va ajuta să repari sau să elimini ceva. Îți va oferi cadouri mici, frumoase, precum flori sau o prăjitură, doar să te gândești la el. Va avea grijă de bunăstarea ta, va fi cu tine când te îmbolnăvești.

BALANȚA

Va încerca să se adapteze energiei tale, să-ți oglindească gesturile și expresiile faciale. Va face lucruri ciudate în prezența ta pentru a testa cât de confortabil te simți cu el.

Va râde cu tine până vei cădea. Va sta lângă tine privindu-te în ochi, astfel încât să apară o afecțiune profundă și instantanee între voi.

Vei fi mereu alături de tine pentru a te ajuta să depășești cele mai dificile momente. Va încerca să mențină echilibrul în relație, deoarece nu este prea direct, dar nici nu poate fi numit timid.

SCORPION

Scorpionul te va atinge des, în special fața și părul. Va marca teritoriul și te va ține departe de alți bărbați și femei. Poate fi foarte emoțional și chiar poate plânge dacă lucrurile merg prost între voi.

Scorpionul va fi foarte afectuos, blând și grijuliu când va flirta cu tine.

SĂGETĂTOR

Se va mișca frumos sau va dansa pentru a te seduce. Săgetătorul iubește să te țină de mână și să te îmbrățișeze. Își va prezenta corpul și capacitățile sale doar pentru a te atrage. Va încerca să te învețe ceea ce ți-ai dorit mult timp (dans, ciclism și alte activități).

Nu va ezita să te sune și să vorbească cu tine ore în șir fără niciun motiv. Se va apropia de tine și va iniția un contact fizic inocent. Te va invita la întâlnire sau va organiza o întâlnire neobișnuită.

CAPRICORN

Te va privi și te va urmări mult timp. Acest nativ preferă să se apropie într-o atmosferă intimă și va încerca să profite de orice ocazie pentru a te săruta. Te va face parte din cercul său social.

Capricornul cochetează subtil. Nu-și va impune niciodată prezența și va dori să te atragă într-un mod natural.

VĂRSĂTOR

Poate fi tot timpul în preajmă, în loc să se apropie direct de tine.

Va încerca să arate bine și de fiecare dată va părea chiar mai atractiv decât ultima dată. Îți va zâmbi când te va întâlni și chiar va chicoti dacă se simte jenat. Va petrece mult timp cu tine.

Vărsătorul nu-și va impune niciodată prezența și îți va respecta spațiul. Va face primul pas atunci când vei arăta interes. Se poate comporta complet neașteptat atunci când este îndrăgostit.

PEȘTI

Te va compătimi și te va sprijini, îți va oferi întotdeauna ajutorul său.

La fel ca și alte semne de apă poate fi gelos, dar într-un mod mai dulce și mai lejer. Va dori să faceți împreună ceva, poate o activitate comună.

Îți va zâmbi pentru a te face să te simți specială și unică. Peștii își protejează întotdeauna oamenii dragi. Te vor trata ca pe o comoară.