Bărbatul are intenții serioase: 15 semne că vrea să fie cu tine.

Nu te mai întreba dacă bărbatul te iubește, ci acordă atenție semnelor evidente că vrea o relație serioasă cu tine.

Cum înțelegi că bărbatul are intenții serioase?

1. El este sincer cu tine.

Dacă bărbatul este extrem de sincer în legătură cu sentimentele sale, petrece timpul cu tine, îți spune și îți arată că te iubește, poți fi sigură că vrea o relație serioasă cu tine.

2. Îți pune întrebări.

El poate vorbi ore în șir, îți poate pune întrebări și te poate asculta. Vrea să știe totul despre tine.

Bărbații pun întrebări numai dacă le place foarte mult fata sau femeia și vor o relație serioasă cu ea.

3. Vrea să fie unic pentru tine.

Dacă îți arată clar că se întâlnește cu tine și doar cu tine, acest lucru deja sugerează că își dorește o relație serioasă. Iar tu nu te îndoiești de asta.

4. Își ține promisiunile.

Ai încredere în faptele sale, nu în cuvinte. Un bărbat care vrea să aibă o relație serioasă cu tine, își va onora cuvântul. Nu va face declarații goale.

5. Ești o prioritate pentru el.

Asta nu înseamnă că îți oferă tot timpul său, pentru că poate avea alte treburi de făcut. Dar, chiar dacă apar unele circumstanțe neprevăzute, el te va anunța că ești importantă pentru el.

6. Are o viață stabilă. 

Dacă bărbatul nu are un loc de muncă stabil, duce lipsă de bani, se mută dintr-un loc în altul, atunci puțin probabil va căuta o relație serioasă. Pe de altă parte, dacă are o viață stabilă, el va fi pregătit să construiască o relație cu tine.

7. Vorbește despre planurile sale de viitor.

Vorbește clar, te anunță că vrea să trăiți împreună sau îți spune, de exemplu, că își caută o locuință. Are obiective și termene clare și tinde să le atingă.

Dacă bărbatul este interesat doar de o aventură scurtă, atunci puțin probabil se va gândi la viitor.

8. Vine atunci când ai nevoie de ajutor.

Dacă bărbatul este alături de tine chiar și atunci când lucrurile nu merg prea bine, cel mai probabil este îndrăgostit și pregătit pentru o relație cu tine.

9. Nu se teme să-și împărtășească sentimentele cu tine.

Bărbații nu sunt prea dispuși să-și împărtășească sentimentele. De aceea, dacă își împărtășește sentimentele și emoțiile, te iubește suficient pentru a construi o relație cu tine.

10. Vrea să facă parte din viața ta.

Dacă bărbatul intenționează să fie cu tine, el vrea să facă parte din viața ta. El va dori să-ți cunoască familia și prietenii. Mai mult, va încerca să le facă pe plac.

11. Îți acordă atenție.

S-ar putea să existe sute de femei în jurul lui, dar lui îi pasă doar de tine și de ceea ce faci tu. Un bărbat îndrăgostit este concentrat pe obiectul atracției sale și nu se uită la altele. De aceea, dacă îți acordă o atenție maximă, nu trebuie să te îndoiești că te iubește.

12. Nu se teme să fie el însuși.

Poate fi el însuși pentru că are încredere în tine și se simte confortabil.

13. Ține întotdeauna legătura cu tine.

Te anunță unde se află și unde merge, chiar dacă întârzie puțin. Te anunță dacă este ocupat. El ține cont de sentimentele tale, de aceea face asta.

14. Se simte important pentru tine.

Bărbatul se simte necesar și important pentru tine? Dacă da, atunci cel mai probabil își dorește o relație serioasă cu tine. Pentru un bărbat, sentimentul că este important pentru femeia sa, este adesea factorul decisiv care separă „îmi place” de „iubesc”.

15. Este evident

Știi că vrea să fie cu tine. Și alți oameni știu acest lucru. Ți-a spus despre asta. Se comportă de parcă ați fi deja un cuplu și te tratează cu respect și grijă.

Este posibil să ai îndoieli din cauza unor traume din trecut, dar, în general, te simți încrezătoare și în siguranță în relația voastră. Știi că îi pasă și nu va dispărea din viața ta.