Ce vrea femeia care își înșală soțul: 4 dorințe ascunse.

În lumea modernă nu ne mai surprind relațiile extraconjugale. Însă femeile fac acest pas conștient. Infidelitatea masculină este diferită, în majoritatea situațiilor bărbații iau decizia instantaneu. Iar femeile se gândesc, cântăresc riscurile și fac acest pas în mod conștient.

Atunci când femeia începe o relație extraconjugală, ea are câteva dorințe ascunse:

1. Să simtă admirația altor bărbați.

Orice femeie vrea să se simtă atractivă și dorită. Fiind într-o relație îndelungată, ea pierde aceste sentimente. Iar o aventură extraconjugală îi va aprinde din nou aceste emoții. Femeia vrea mai multă atenție de la bărbați. Asta îi oferă încredere și dispoziție bună.

Atunci când înșală, femeile au mai multă grijă de aspectului lor. Și fac asta nu pentru amant, ci pentru a atrage cât mai multe priviri. În plus, multe doamne cochetează cu alți bărbați.

2. Să evadeze de probleme.

Trecând linia interzisă, femeia este conștientă de consecințele care pot apărea atunci când soțul va afla adevărul. Femeia simte frică și emoții intense.

În acest caz, ea va lua o decizie rațională – să se odihnească de viața de familie. Ea va dori să meargă în vacanță fără soț, copii și chiar prietene. Femeia vrea să se simtă liberă și dorită, spre asta tinde.

3. Să-și părăsească soțul

Această dorință are întotdeauna un motiv întemeiat. Deseori bărbatul este vinovat pentru decizia ei de a-l înșela:

– nu i-a dedicat suficient timp;

– rareori îi spunea cuvinte plăcute;

– nu era activ în pat;

– uita de zilele importante;

– provoca scandaluri;

– avea un comportament enervant;

Pot exista mai multe motive, dar adesea sunt o combinație. De aceea, dacă femeia a înșelat, ea se gândește la o despărțire finală. Ea înțelege că viața nu va mai fi cum a fost, neapărat vor exista consecințe. Și chiar dacă va încerca să ascundă totul, ea își va aminti fapta toată viața. Acest gând o bântuie și o sperie, mai ales dacă este copleșită de emoții.

4. Vrea emoții tari, adrenalină. 

O relație cu un alt bărbat îi oferă emoții intense: femeia simte frică,
anxietate, pasiune.

Aceste emoții sunt copleșitoare și multe femei nu știu cum să le facă față. Atunci când adrenalina scade, femeia încearcă să obțină aceste emoții făcând ceea ce nu a mai făcut înainte: poate sări cu parașuta, își poate face un tatuaj sau altceva ce îi va provoca emoții tari.