Ce plângeri au cel mai des femeile din diferite semne ale zodiacului.

Este un fapt binecunoscut că femeile se plâng mai des decât bărbații, iar plângerile cel mai des pot fi despre viață, relații, sănătate sau muncă, pentru că le este greu să țină totul în interior. O plângere aruncată la timp are un efect calmant pentru femei.

În funcție de semnul zodiacal, s-a dovedit că unele femei sunt mai predispuse la plângeri decât altele.

Iată cine se plânge cel mai des și cine o face numai în cazuri excepționale.

1. ♓ PEȘTI

Femeia din această zodie se plânge cel mai des de viață și o face atât de abil încât provoacă mila tuturor celor care o ascultă. Plângerile pentru aceste femei sunt vitale, ele caută în permanență compasiune, înțelegere, milă în ochii altora. Acest lucru le permite să rămână pe linia de plutire, să simtă confort și pace.

2. ♋ RAC

Racul este un semn destul de închis, însă se poate deschide oamenilor apropiați. Există două tipuri de femei Rac: unele nu se vor plânge de nimic, ținând totul în cochilia lor, altele vor împărtăși prietenelor apropiate toate detaliile vieții personale (de obicei, au foarte puține prietene).

Plângerile femeilor din această zodie se pot datora faptului că soțul acordă prea puțină atenție casei și copiilor, petrece prea mult timp cu prietenii, este obsedat de sport, hobby-uri etc. Femeile Rac suferă foarte mult dacă le lipsește atenția soților, ceea ce le face foarte nefericite.

3. ♎ BALANȚĂ

Plângerile femeilor din zodia Balanță sunt adesea legate de parteneri: le lipsește înțelegerea și comunicarea cu partenerii lor. Și nu le place să stea acasă, de aceea, dacă bărbații nu le invită undeva, suferă mult. De la ele adesea pot fi auzite plângeri precum: „Nu ieșim nicăieri, doar la mama lui.”

4. ♊ GEMENI

Deși femeile din această zodie își aleg partenerii pe baza compatibilității intelectuale, după un timp, nu mai au ce discuta cu ei. Ele se plâng adesea că soții nu sunt interesați de hobby-urile lor, că le ignoră cererile și întrebările și nu vor să discute nimic. Cu toate acestea, nu vei auzi prea des plângeri de la femeia – Gemeni.

5. ♑ CAPRICORN

Capricornilor nu le place să se plângă, mai ales în ceea ce privește viața personală, chiar dacă ceva nu le convine. Cel mai des sunt dispuse să discute despre muncă și despre dificultățile de la locul de muncă, chiar și cu prietenele. Adesea se plâng pe șefi, subordonați sau colegi și salariu, dar volumul de muncă nu le sperie.

6. ♍ FECIOARA

Fecioarele sunt perfecționiste, așa că le place când totul este la locul său. Curățenia pentru ele este o parte importantă a vieții, o prioritate. Prin urmare, aceste femei se pot plânge că alte persoane încalcă cumva această ordine.

7. ♉ TAUR

Femeilor din această zodie nu le place în mod deosebit să se plângă. S-ar putea să fie foarte îngrijorate de situația financiară dorită, deci dacă există o plângere, aceasta poate fi despre lipsa banilor. Dar nici acest lucru nu se întâmplă prea des, pentru că își construiesc relațiile astfel încât să nu se confrunte cu astfel de probleme.

8. ♌ LEU

Leoaicele nu sunt obișnuite să se plângă de nimic, pentru că astfel își strica imaginea. Prin urmare, tot ce este personal încearcă să păstreze în sine. Totuși, nu sunt împotrivă să se plângă de câteva lucruri nesemnificative, pentru a arăta cât de inconfortabil se simte natura lor „aristocratică”.

9. ♒ VĂRSĂTOR

Acestor femei nu le place atunci când cineva este interesat de viața lor personală și le învață cum să trăiască. Cel mai des de la ele pot fi auzite plângeri despre părinții soțului (mai des despre soacră, desigur).

10. ♈ BERBEC

Femeile – Berbec se plâng, de obicei, că totul în jurul lor este foarte lent. Ele își doresc mișcare, viteză și finalizarea rapidă a treburilor. Se grăbesc întotdeauna undeva. Deci, plângerile îi vizează adesea pe cei dragi: „Se mișcă prea încet, întârzie, întârzie….”„Doamne ce blocaje îngrozitoare! Cât de încet merg aceste microbuze! De ce nu avem trenuri de mare viteză sau metrou?”

11. ♏ SCORPION

Acest semn al zodiacului este cel mai rezervat dintre toate. Voința puternică și abilitatea de a controla totul face ca femeile din zodia Scorpion să nu se plângă. Desigur, uneori se întâmplă, dar când deja emoțiile lor sunt la limită. Scorpioancele pot suporta mult timp unele situații, dar într-o zi pur și simplu fug, fără regrete și plângeri.

12. ♐ SAGETĂTOR

Săgetătorul este un semn liber și vesel și nu este predispus la plângeri. Chiar dacă se întâmplă acest lucru, femeile-Săgetător se plâng fără furie și resentimente, pentru că nu sunt capabile să se supere pe cineva mult timp. Mai des, poți auzi plângeri despre vremea rea sau despre alte circumstanțe care le împiedică să se deplaseze și să călătorească liber.