O doamnă care se respectă investește în aceste 3 componente ale imaginii.

Imaginea unei femei superbe este alcătuită din multe detalii. Adesea, femeile acordă mai multă atenție îmbrăcămintei, bijuteriilor și produselor cosmetice. Doamnele adevărate nu se îmbracă oricum și se îngrijesc. Însă îmbrăcămintea scumpă și elegantă nu va adăuga eleganță, dacă ea lipsește în interiorul femeii.

Hainele și coafura – sunt importante, însă trebuie să începi cu altceva. Și numai după ce îți pui în ordine aceste componente importante, poți trece la stil, tunsori, lucruri. Pentru a deveni cea mai bună versiune a ta, este important să investești în aceste 3 componente ale imaginii femeii superbe.

1. Sănătatea fizică

Banal, dar dacă îți lipsește sănătatea, niciun produs cosmetic, nici hainele nu te vor salva. Pielea cu erupții cutanate trebuie tratată și nu acoperită cu creme scumpe. Este întotdeauna mai corect să investești într-un specialist dacă ai o anumită problemă, decât să încerci să maschezi defectele.

Bea vitamine, suplinește deficiențele. Permite-ți să te odihnești, să te plimbi în natură, să înoți, să-și dăruiești emoții pozitive. Toate acestea au un efect pozitiv asupra sănătății corpului.

2. Postura și manierele.

Din păcate, multe femei au probleme grave la acest capitol, în special dacă au un stil de viață sedentar. O femeie îngrijită își monitorizează postura. Un spate sănătos – înseamnă o față sănătoasă, o piele tânără, fără edem.

Pe lângă spate, este important să acorzi o atenție deosebită manierelor, gesturilor și mersului. Dacă nu ai încredere în tine, este mai bine să urmezi un curs special. Oricine poate învăța să meargă frumos și să se prezinte corect. Sănătatea spatelui nu înseamnă doar maniere, ci și activitate fizică, gimnastică terapeutică.

Mai frumoase și mai feminine sunt percepute femeile care au un mers lin, ușor, grațios. Nu te grăbi, nu te agita, nu te încovoia și vei arăta chic. Practicile precum yoga, pilates, dansul, exercițiile speciale pentru spate – te vor ajuta în această situație. Nu exclude nici masajul și înotul.

3. Vocea și discursul. 

A treia componentă a unei femei care se respectă și face o impresie bună – este discursul și vocea sa.

Urmărește-ți discursul – este foarte important! Probabil că fiecare cel puțin o dată în viață a întâlnit oameni plăcuți la vedere, dar până când își deschid gura. Un discurs frumos și competent – este un avantaj enorm de care uită multe persoane. Vorbirea curată, vocea plăcută, fără țipete – cucerește instantaneu. Pentru a-ți perfecționa vocabularul, este important să citești mult. Investește în cursuri de oratorie pentru a-ți perfecționa discursul. Comunică mai des offline, astfel încât să-ți antrenezi abilitățile.

Aceste componente ale imaginii femeii superbe ar trebui să nu-ți lipsească în primul rând. Apoi îți poți corecta stilul.