4 tipuri de bărbați care nu sunt potriviți pentru o relație serioasă.

Alegerea partenerului pentru o relație serioasă este adesea însoțită de greșeli. Majoritatea femeilor își ascultă emoțiile și sentimentele, uitând complet de logică.

De aceea, merită să cunoști 4 tipuri de bărbați care nu sunt potriviți pentru o relație serioasă.

1. “Băiatul rău”

Băieții răi întotdeauna atrag atenția. Sunt inteligenți, frumoși și atrăgători. Te cuceresc de la prima vedere. Astfel de bărbați știu cum să găsească cheia către inima oricărei femei. Ei te scaldă în complimente și sunt capabili să-și arate cele mai bune calități.

Pentru o relație temporară astfel de bărbați sunt ideali în toate sensurile. Îți oferă emoții și te încarcă cu dispoziție bună. Dar pentru o relație serioasă sunt nepotriviți, deoarece nu sunt pregătiți să-și asume responsabilitatea.

Un 95% dintre cazuri o astfel de relație se termină prost. Bărbatul nu-și va schimba niciodată obiceiurile și preferințele. El poate ceda la început, însă adevăratul său „eu” cu siguranță se va manifesta în timp.

2. Bărbatul ”perfect”

Ce poți spune rău despre bărbatul ideal? El poate avea simțul stilului, poate manifesta grijă, încredere și dragoste. Multe femei visează să întâlnească bărbatul perfect pentru a construi o relație fericită cu el.

Dar perfecțiunea excesivă – dăunează. Pe fondul unui bărbat ideal, femeia nu se va simți niciodată încrezătoare.

3. ”Cel care îi place mamei.”

Există situații frecvente când mama îi caută fiicei sale un partener. Mama are opinia ei și anumite puncte de vedere asupra vieții pe care le consideră importante.

Întâlnirea cu bărbatul propus de mama – este o adevărată încercare. Dar cea mai mare problemă este că nu femeia a făcut alegerea.

Este extrem de dificil să construiești o relație serioasă cu astfel de bărbați. Fiecare femeie ar trebui să-și aleagă partenerul pentru o relație serioasă, pornind de la preferințele și obiectivele sale.

4.”Cel mai bun prieten”

Unele femei țin bărbatul alături de ele doar pentru companie. Prietenie între bărbat și femeie nu există. Și chiar dacă apare, se întâmplă din anumite motive.

În acest caz, femeia ar trebui să se întrebe: de ce prietenia mai este încă vie? Pentru că există factori care împiedică construirea relației. De aceea, o astfel de uniune nu-i va aduce bucurie și îi va provoca disconfort maxim.