4 semne prin care poți identifica ușor un bărbat afemeiat.

Afemeiații – sunt o categorie bine cunoscută de bărbați încă din cele mai vechi timpuri. În ciuda numelui deloc științific, acest fenomen poate fi explicat din punct de vedere psihologic. De ce bărbații devin afemeiați – este un subiect aparte. Însă orice femeie ar trebui să învețe cum să distingă un afemeiat, ce să aștepte de la el și cum să se comporte.

4 semne prin care poți identifica ușor un afemeiat:

1 Flirtul – ca stil de viață.

Acesta este cel mai evident semn căruia ar trebui să-i acorzi atenție. Încă de la început, afemeiatul se remarcă prin atitudinea sa față de alte femei. El este atent nu numai cu femeia cu care se întâlnește, ci cu toate celelalte. Galanteria inadecvată, zâmbete în direcția chelneriței și alte manifestări ale flirtului – sunt ceva normal pentru el.

2 Se adaptează după femeie.

La început este foarte măgulitor dacă bărbatul ți se adaptează și îți reflectă comportamentul. Astfel de bărbați simt subtil emoțiile femeilor. Dar aceasta este și cea mai mare problemă – așa se comportă cu absolut toate femeile.

3 Interes vizual pentru femei.

Un bărbat îndrăgostit sau cel puțin un bărbat foarte interesat poate fi ușor identificat după privirea sa. Probabil cunoști expresia – „Nu-și ia ochii”. Și cu atât mai mult, el nu este interesat de alte femei.

Un afemeiat nu va trece cu vederea nici o femeie, dacă este atrăgătoare, privirea lui se va aprinde.

4. Trucuri de seducție în arsenalul său.

Acești bărbați dețin în arsenalul lor diverse trucuri de seducție care se presupune că atrag femeile. Dacă face cunoștință cu tine folosind glume primitive, ar trebui să fie precaută. Și reține: un astfel de bărbat va repeta gesturile tale foarte exact – acest lucru, de asemenea, îl trădează.

5. Afemeiații periculoși.

Dacă îți este dificil să-l definești ca afemeiat – atunci deja este potențial periculos. Pentru că un mascul ascuns este mult mai rău decât cel evident. În primul caz, cel puțin vei putea trăi cu el, închizând ochii la aventuri, în al doilea caz va fi foarte greu.

Ce poți să faci, cum să acționezi?

Bărbații afemeiați – nu sunt o categorie complet inutilă. Dacă vrei să te distrezi sau îți dorești o poveste romantică ușoară, fără caracter obligatoriu – de ce nu? Sunt amuzanți, știu să curteze frumos o femeie, să-i ofere plăcere. Dar mai întâi trebuie să te convingi că acest bărbat este un fenomen temporar în viața ta.

Te poți întâlni cu un bărbat afemeiat doar dacă ești sigură că se va întâmpla o dată sau de două ori, doar pentru senzații noi.