Privește cu atenție forma și dimensiunea urechilor și vei afla ceva interesant despre om.

Oamenii de știință au dovedit că urechile umane sunt la fel de speciale și unice ca și amprentele. Se crede că această parte a corpului nostru are o semnificație importantă în determinarea caracterului și înclinațiilor persoanei. Fiecare detaliu al urechii este responsabil pentru anumite trăsături: bune sau rele.

Privește cu atenție forma și dimensiunea urechilor pentru a afla o mulțime de lucruri interesante!

Poziția

Dacă urechile sunt situate peste nivelul sprâncenelor – vorbim despre o persoană cu inteligență înaltă; la nivelul ochilor – inteligență medie; sub nivelul ochilor – inteligență scăzută.

Simetria urechilor: dacă urechile sunt diferite, acest lucru indică dizarmonie mentală și fizică. Va fi foarte dificil să comunici cu o astfel de persoană.

Urechile, care sunt strâns lipite de cap, vorbesc despre o minte subtilă.

Urechile proeminente vorbesc despre om ca fiind curios și deschis, însă gândirea sa analitică este slabă.

MĂRIMEA ȘI FORMA

Urechile mari, bine conturate se întâlnesc la persoanele active. Urechile ce se disting prin formă armonioasă – vorbesc despre logică și inteligență. Oamenii cu o astfel de formă a urechii se numără printre cei în care poți avea încredere.

Dacă urechile interlocutorului sunt mici și groase, cel mai probabil, persoana din fața ta este mincinoasă și schimbătoare.

Urechile mici și subțiri sunt un semn al gustului sofisticat. Dar dacă urechile sunt foarte subțiri, aproape transparente, atunci persoana este pasionată, însă nervoasă și impulsivă.

Urechile lungi și înguste se întâlnesc la oamenii cărora le este greu să se concentreze, să ia decizii în viață.

Dacă urechile sunt ascuțite – acest lucru indică inconsecvența caracterului. Astfel de oameni cu greu își fac cunoștințe noi și au încredere în alții.

Urechile cu o margine neobișnuit de groasă indică forță și pricepere. Acest lucru poate fi exprimat, de exemplu, prin performanțe atletice, abilitatea excelentă de a cânta la un instrument muzical etc.

LOBUL URECHII

Dacă lobul este aproape absent, aceasta este dovada unui caracter dur, care uneori poate fi mascat cu o comunicare dulce, blândă și politicoasă.

Cu cât lobul este mai lung, cu atât durata de viață a omului este mai mare. În est, oamenii care au lobii urechilor lungi sunt venerați ca înțelepți.

Un lob alungit, ușor curbat, este un semn al sincerității. Cu o astfel de persoană poți vorbi din suflet.

Aceste cunoștințe te pot ajuta să-ți cunoști mai repede interlocutorul și să construiești un dialog corect cu el.