Acest exercițiu simplu m-a ajutat să nu mai amân lucrurile și m-a condus la o viață de vis.

Creierul nostru este setat să ne protejeze. Mulți numesc asta: viața prin ochelarii roz sau atunci când știi că există probabilitatea să se întâmple ceva, dar ești sigur că ție nu ți se va întâmpla. De exemplu, situația cu virusul Corona. Mulți nu credeau în existența lui, până când nu le-a afectat familia sau prietenii.

În trecut obișnuiam să trăiesc conform principiului „Mai am timp, voi reuși.” Însă când am realizat că timpul meu pe pământ nu este nelimitat, am început să trăiesc în prezent și să nu mai amân nimic.

Astăzi vreau să te ajut să te trezești din visul în care crezi că vei trăi veșnic.

Când îți dai seama că nu ai atât de mult timp la dispoziție, dispare frica de a face anumite lucruri: de exemplu, să-i mărturisești cuiva dragostea, începi să îți suni mai des rudele, îți aperi limitele, pentru că viața este prea scurtă pentru a fi „răbdător”.

Trebuie să faci un exercițiu simplu care îți va transforma conștiința.

Fiecare linie din acest calendar – este un an de viață. Fiecare celulă de pe această linie – este o săptămână. Ai obținut numărul de săptămâni care te transformă dintr-un bebeluș într-un om bătrân. Așa arată timpul pe care îl ai pentru a trăi.  

Atunci când îți vezi timpul cu ochii, nu vizualizând, îți dai seama că trebuie să trăiești acum, pentru a reuși.

Imprimă acest calendar pe o foaie A4 și completează timpul pe care l-ai trăit deja. Atârnă-ți „viața” într-un loc vizibil și continuă să marchezi o altă săptămână.

Atunci când am făcut acest exercițiu, toate problemele legate de planificare și pierderea timpului s-au rezolvat imediat. Îmi pare rău de timpul pierdut. Nu face greșeala mea, ridică-te de pe scaun și tipărește acest tabel.

Îți garantez că vei începe să-ți prețuiești timpul, viața ta va deveni mult mai luminoasă și mai fericită, pentru că vei realiza că nu ai timp să amâni lucrurile pe mai târziu. 4680 de săptămâni sunt săptămânile tale și le ai pe toate.