Iată ce poate spune scrisul de mână despre tine. Vei fi uimit.

Grafologia – urmărește legătura dintre scrisul de mână și caracterul unei persoane. În funcție de caracteristicile scrisului – poate fi determinată starea de spirit a omului, vârsta și s*xul, caracterul și temperamentul, precum și particularitățile gândirii. Experții evidențiază câteva detalii principale la care merită să acorzi atenție pentru a înțelege cu cine ai de-a face sau pentru a te cunoaște mai bine.

CLARITATEA LINIILOR

– Dacă literele sunt scrise cu linii clare și drepte, fără salturi – atunci persoana are un caracter calm și concentrat.

– liniile tremurătoare indică instabilitatea mentală a persoanei.

– Dacă scrisul are o structură eterogenă (arată clar, dar tremură) – atunci persoana este predispusă la schimbări de dispoziție.

DIMENSIUNEA LITERELOR

– Scrisul mărunt – indică reținere, smerenie, supunere, modestie de caracter. Este puțin probabil ca o astfel de persoană să fie agresivă sau să provoace conflicte.

Dacă literele sunt foarte mici și strâns lipite una de alta – atunci ai în față o persoană lacomă.

– Literele mășcate – caracterizează o persoană energică, expansivă și activă. Acest om este sociabil, are abilități excelente de comunicare, o gamă largă de interese și perspective, este erudit, educat. Trăsăturile sale negative sunt – incapacitatea de a analiza situația și spontaneitatea în acțiuni.

– Literele de dimensiuni medii – caracterizează o persoană realistă, armonioasă și echilibrată, care nu se teme să gândească și să acționeze cu îndrăzneală, dar nu intră în escrocherii. Știe cum să treacă de la un ton blând și calm la unul încăpățânat și persistent.

– literele inegale care parcă „dansează” – indică faptul că omul are un psihic instabil. El poate fi bolnav mintal. Are un caracter polar. Individul nu știe să se controleze, nu știe ce este bine și ce este rău.

ÎNCLINAREA LITERELOR

– Simbolurile sunt definite clar, cu o înclinație uniformă – acesta este scrisul unei persoane cu sânge rece și voință puternică. Ea poate demonstra un ușor dispreț față de oameni, este indiferentă față de problemele și soarta lor. Nu este obișnuită să-și arate sentimentele, ascunde adevărul. Gândește rațional, își controlează emoțiile și cântărește fiecare cuvânt.

– O ușoară înclinare înainte – descrie simplitatea, deschiderea, bunăvoința, dragostea pentru oameni. O astfel de persoană poate vorbi cu ușurință despre ceea ce se întâmplă în sufletul său. Este sinceră și simplă.

– Literele au o înclinare puternică în dreapta – persoana este extrovertită, iubește comunicarea, conexiunile și noii cunoșcuți. Astfel de oameni adoră romantismul și relațiile extraconjugale.

– Literele au o înclinare puternică în stânga – acesta este semnul unui caracter imprevizibil. O astfel de persoană se caracterizează prin instabilitate, o abordare frivolă față de viață și schimbare frecventă a reperelor. Nu va fi un partener de încredere în afaceri sau căsătorie.

– Lipsa completă a înclinării literelor – acesta este un semn de reținere. O astfel de persoană este reticentă în a face orice schimbare. De asemenea, nu-i place să-și schimbe opinia.