Test psihologic: Alege o frunză și descoperă cum ești într-o relație de iubire.

De foarte multe ori avem dorința să construim relații cu cineva care ne va înțelege și ne va susține în toate. Dar nu întotdeauna suntem pregătiți pentru asta, iar dorința noastră ar putea să nu fie suficientă. Să dorești ceva și să fii gata pentru asta – nu sunt întotdeauna același lucru.

Alege o frunză și descoperă cum ești într-o relație. Dacă ai ales:

Frunza 1

Despre tine se poate spune că îți atingi întotdeauna obiectivele. De dragul partenerului/partenerei ești gata să muți munții din loc. Ești capabil(ă) să iubești cu adevărat, să menții relația. Ești dispus(ă) să creezi legături foarte puternice. Ți se potrivește o persoană echilibrată, calmă și pașnică. Pentru că tu însuți uneori poți fi foarte emoțional(ă).

Singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi complet pregătit pentru o relație serioasă – este să petreci mai mult timp în singurătate.

Frunza 2

Iubești libertatea. Chiar dacă te îndrăgostești, nu îndrăznești să recunoști acest fapt mult timp, deoarece te protejezi de relațiile serioase. Cu toate acestea, nu ești împotriva relațiilor romantice și a experimentelor. Pentru căsătorie ți se potrivește o persoană responsabilă, care va avea grijă de tine și de casă.

Ai depășit multe obstacole, iar acum știi clar ce îți place și ce nu-ți place într-o relație.

Frunza 3

Te dedici complet relației. Partenera ta este foarte norocoasă, ești un om de familie. Onestitatea și loialitatea nu sunt cuvinte goale pentru tine. Pentru căsătorie ar trebui să-ți cauți o persoană cu aceleași viziuni asupra vieții, în caz contrar relația se poate termina rapid sau nu-ți va aduce fericire.

Caută în interiorul tău și nu uita că ești o persoană care are ceva de oferit lumii.

Frunza 4

Despre tine se poate spune că ești o persoană romantică. Crezi în iubirea pură și în relațiile perfecte. Visezi la sentimente mărețe, îți faci planuri mărețe. Dar trebuie să-ți reconsideri puțin atitudinea de a iubi, să-ți scoți ochelarii roz, altfel căutarea unui partener va dura mult timp.

Pentru a menține relația și dragostea, trebuie să lucrezi la ea împreună cu partenerul tău. Dacă vă relaxați și lăsați totul să-și urmeze cursul, nu dezvoltați relația, atunci celălalt se poate transforma într-o povară. Iubiți sincer și relația voastră va fi lungă și fericită.