Cum sunt oamenii în funcție de zodie potrivit horoscopului evreiesc.

Evreii, ca și multe popoare antice, și-au elaborat propriul horoscop. Toată lumea cunoaște umorul original și sincer al acestui popor și o înțelepciune și mai strălucitoare. La fel, semnele lor zodiacale sunt distinctive și precise.

Fiecare semn zodiacal cu care suntem obișnuiți are o lună corespunzătoare. Pentru a găsi descrierea ta și a prietenilor tăi, trebuie doar să găsești semnul zodiacal și să citești ce lună ebraică îi corespunde.

BERBEC – LUNA NISSAN

Oamenii născuți în zodia Berbec sunt curajoși, decisivi, puternici, au propria opinie, sunt progresivi și în același timp agresivi, încrezători în sine. Dacă intră într-o luptă, vor face totul pentru a fi învingători.

Din punct de vedere istoric, luna Nissan marchează ieșirea evreilor din Egipt, începutul tranziției de la sclavia internă la eliberarea de păcat, de la dependența fizică la libertate.

TAUR – LUNA IYAR

Luna Iyar, potrivit horoscopului evreiesc, corespunde semnului zodiacal Taur (în ebraică – Shor, adică taur, bou). Cuvântul „shor” în ebraică înseamnă un animal adult independent. Taurul și boul sunt un pas spre independență, manifestarea esenței individuale.

GEMENI – LUNA SIVAN

Gemenii – sunt intelectuali care vor să știe totul. Pentru ei cunoașterea este putere și cu cât primesc mai multe informații astăzi, cu atât le este mai ușor să facă o alegere în viitor. Nu sunt statornici, starea lor de spirit se schimbă precum vântul își schimbă forța și direcția. Prin urmare, Gemenii, potrivit horoscopului evreiesc, pot fi diferiți în fiecare zi.

RAC – LUNA TAMMUZ

Conform horoscopului evreiesc, Racii au nevoie de mult mai multă grijă, iubire, devotament, decât oamenii altor semne. În plus, ei trebuie să depună toate eforturile pentru a nu se gândi la trecut, a se îndepărta de situația tulburătoare și a privi înainte, lăsând în urmă amintirile dureroase și rănile sufletești. Pentru ei, aceasta este singura modalitate de a găsi fericirea și iubirea.

Racii, conform horoscopului evreiesc sunt casnici. Sloganul lor este: „Casa mea – este cetatea mea”. Sunt foarte atașați de familie și casă, iubesc istoria și astronomia, tot ceea ce le amintește de trecut.

LEU – LUNA AV

Aceasta este a cincea lună a calendarului evreiesc. Conform horoscopului ebraic, Leul își primește energia direct de la Soare, iar acesta este singurul semn aflat sub influența sa. De aceea, Leii cred că întreaga lume se învârte în jurul lor. Fiind încrezători în forțele și capacitățile lor, ei proiectează această încredere către lume. Vor să fie respectați, iar dacă nu sunt, încep să se răzbune. Ca regi, ei pot fi mândri și rafinați. Nu sunt ca toți ceilalți. Sunt Lei!

FECIOARA – LUNA ELUL

O caracteristică a Fecioarelor este goana lor constantă după ordine și perfecțiune. Nimic nu deranjează Fecioara mai mult decât dezordinea. Birourile, casele și mașinile lor sunt exemple de eficiență și acuratețe. Fecioarele sunt persoane responsabile, pentru ele să îndeplinească o sarcină – este o onoare.

Conform horoscopului evreiesc, Fecioarele cred că lumea fizică necesită o ordine perfectă, iar pentru a menține această ordine ele au fost trimise special pe Pământ.

BALANȚA – LUNA TISHREI

Balanțele, potrivit horoscopului evreiesc, luptă pentru echilibru și unitate în relații și în mediul lor, de obicei, sunt confuze. Se gândesc la afaceri, cântăresc cu atenție fiecare aspect al problemei și încearcă să atingă echilibrul. Balanța vede întotdeauna două părți ale unui argument și ambele i se par la fel de corecte.

Balanțele sunt sociabile, prietenoase, deschise, calde, pline de compasiune. Grija pentru ceilalți – este pe primul loc în viața lor.

SCORPION – LUNA HESHVAN

Scorpionilor nu le place schimbarea. Vor să-și controleze viața și viața celor apropiați. Pierderea controlului este cea mai mare teamă a lor, iar iubirea este totul. Dacă simt că sentimentele lor sunt neîmpărtășite, dragostea se transformă în ură. Le este dificil să ierte sau să uite.

Un Scorpion tipic nu se va liniști până când nu se va răzbuna pe cel care l-a trădat. Potrivit horoscopului evreiesc, Scorpionii sunt oameni de afaceri inteligenți. Adoră banii, pentru că aceștia le oferă control și putere.

SĂGETĂTOR – LUNA KISIEV

O persoană născută sub semnul Săgetătorului – este o fire optimistă. Astfel de oameni înțeleg că își pot rezolva singuri orice problemă și vor face totul pentru asta. Săgetătorii sunt adesea exagerat de optimiști, au tendința să exagereze, sunt ironici, neglijenți și adoră jocurile de noroc.

Potrivit horoscopului evreiesc, Săgetătorii adoră călătoriile, libertatea și spațiile mari, cunoașterea altor culturi și religii. Sunt bucuroși să împărtășească aceste cunoștințe celor care sunt interesați de ele.

CAPRICORN – LUNA TEVET

Capricornul este un semn de pământ, foarte bine legat de lumea materială. Energia sa internă aparține elementului Apa. Acest lucru explică dorința Capricornilor de a fi utili, de a ajuta și de a oferi grijă. Cei născuți în această lună au nevoie de prosperitate materială și sunt foarte îngrijorați de ziua de mâine. Ei au încredere doar în simțurile lor. Le este dificil să perceapă tot ceea ce depășește vizibilul și tangibilul.

Conform horoscopului evreiesc, Capricornii sunt familiști minunați, au grijă de casă.

VĂRSĂTOR – LUNA SHVAT.

Luna Shvat, potrivit horoscopului evreiesc, corespunde semnului Vărsător, care aparține elementului Aer. Vărsătorii sunt rebeli din fire, pentru că de cele mai multe ori sunt preocupați de viața lor personală, de unicitatea și individualitatea ei. Își folosesc toată puterea de voință pentru a rupe granițele vechi. Trecutul pentru un Vărsător este ceva de care încearcă să scape, pentru a găsi ceva nou și necunoscut: un nou adevăr potrivit noilor vremuri.

Conform horoscopului evreiesc, Vărsătorii devin oameni de știință excelenți, hackeri, asistenți sociali. Vărsătorii sunt unici. Se remarcă din mulțime și nu trec neobservați.

PEȘTI – LUNA ADAR

Oamenii din zodia Pești, potrivit horoscopului evreiesc, sunt prosperi în orice. Sunt deosebit de sensibili și vulnerabili, au o intuiție bună în comparație cu alte semne. Sunt serioși în toate, fie că este vorba de părerea, gândurile sau hobby-urile lor.

Oamenii din zodia Pești sunt, de obicei, foarte calmi. Absorb problemele altora și din acest motiv, tind să fie supraponderali, corpul lor asimilează cu ușurință apa.